×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Aan het begin had ik dit niet durven dromen!

Aan het begin had ik dit niet durven dromen!

Als er een iemand hier alles tot in de puntjes perfect wilde doen, was het Annabel wel. Leuk om te zien, hoe iemand zo fanatiek kan zijn als het gaat om zijn voeding. Vooral als je dan ook letterlijk ziet: Wat je er aan moeite instopt, zie je ook terug. Super trots dat ze het zover heeft weten te schoppen, ondanks vele bobbels op haar weg, gewoon strikt aan het plan gehouden. DAN krijg je pas echt mooi resultaat.

Afgelopen najaar was ik een aantal kilo aangekomen waardoor ik minder lekker in mijn vel zat. Ik had geen idee waar die kilo’s vandaan kwamen omdat ik niet meer of anders was gaan eten. Ook was ik niet meer gaan trainen dan ik al deed, dus spieren waren het zeker niet. Een aantal kennissen liepen al bij Health en co en waren erg enthousiast. Na de kennismakingsafspraak wist ik zeker dat de 10-weken challenge voor mij de stok achter de deur zou zijn om weer op mijn oude gewicht te komen. Ik bleek een aantal cruciale dingen fout te doen met betrekking tot voeding. Zo at ik vrij veel tijdens ontbijt, lunch en diner maar geen tussendoortjes. Door de lange periodes zonder voeding ging mijn lijf dus reserves opslaan. Na het trainen at ik ook niks meer. Waarom zou je weer gaan eten als je het er net hebt afgetraind?

Van Nina heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat je macro’s in balans zijn. Ik at veel te weinig eiwitten en veel te veel koolhydraten. In plaats van drie eetmomenten per dag ging ik naar zes en brood werd uit mijn eetpatroon geschrapt. Tijdens de lunch eet ik nu vaak warm en dat bevalt me uitstekend. Aan het begin vond ik het best pittig om mijn eetgewoonten aan te passen, maar ik had het snel onder de knie. Ik ben een enorme perfectionist dus ik wilde alles precies zo uitvoeren als Nina me had verteld. Bovendien merkte ik al snel resultaat. De keerzijde was dat ik ook niet meer af wilde wijken van mijn nieuwe healthy levensstijl. Gelukkig heeft Nina me ook een beetje geholpen met loslaten. Toen ik een weekendje weg ging mocht ik de voedingsapp niet bijhouden en moest ik een wijntje drinken bij het eten. Dit beviel me prima en bij thuiskomst lukte het weer om de draad op te pakken.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de 10 weken-challenge. Aan het begin had ik niet durven dromen dat ik zo ver zou komen. Ik ben een stuk strakker en voel me fit. Het is echt een aanrader. Zelf blijf ik maandelijks terugkomen voor mijn stok achter de deur. Ontzettend bedankt Nina

Annabel
Lengte: 168 cm
Gewicht: 64.1 kg | 58 kg
Vetpercentage: 26.54% | 19.83%
Borst: 77 cm | 73 cm
Taille: 73.5 cm | 67 cm
Heupen: 96 cm | 88 cm
Been: 57 cm | 53
Bicep: 27.5 cm | 25.5

  • Deel dit artikel:

Aan het begin had ik dit niet durven dromen!

Als er een iemand hier alles tot in de puntjes perfect wilde doen, was het Annabel wel. Leuk om te zien, hoe iemand zo fanatiek kan zijn als het gaat om zijn voeding. Vooral als je dan ook letterlijk ziet: Wat je er aan moeite instopt, zie je ook terug. Super trots dat ze het zover heeft weten te schoppen, ondanks vele bobbels op haar weg, gewoon strikt aan het plan gehouden. DAN krijg je pas echt mooi resultaat.

Afgelopen najaar was ik een aantal kilo aangekomen waardoor ik minder lekker in mijn vel zat. Ik had geen idee waar die kilo’s vandaan kwamen omdat ik niet meer of anders was gaan eten. Ook was ik niet meer gaan trainen dan ik al deed, dus spieren waren het zeker niet. Een aantal kennissen liepen al bij Health en co en waren erg enthousiast. Na de kennismakingsafspraak wist ik zeker dat de 10-weken challenge voor mij de stok achter de deur zou zijn om weer op mijn oude gewicht te komen. Ik bleek een aantal cruciale dingen fout te doen met betrekking tot voeding. Zo at ik vrij veel tijdens ontbijt, lunch en diner maar geen tussendoortjes. Door de lange periodes zonder voeding ging mijn lijf dus reserves opslaan. Na het trainen at ik ook niks meer. Waarom zou je weer gaan eten als je het er net hebt afgetraind?

Van Nina heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat je macro’s in balans zijn. Ik at veel te weinig eiwitten en veel te veel koolhydraten. In plaats van drie eetmomenten per dag ging ik naar zes en brood werd uit mijn eetpatroon geschrapt. Tijdens de lunch eet ik nu vaak warm en dat bevalt me uitstekend. Aan het begin vond ik het best pittig om mijn eetgewoonten aan te passen, maar ik had het snel onder de knie. Ik ben een enorme perfectionist dus ik wilde alles precies zo uitvoeren als Nina me had verteld. Bovendien merkte ik al snel resultaat. De keerzijde was dat ik ook niet meer af wilde wijken van mijn nieuwe healthy levensstijl. Gelukkig heeft Nina me ook een beetje geholpen met loslaten. Toen ik een weekendje weg ging mocht ik de voedingsapp niet bijhouden en moest ik een wijntje drinken bij het eten. Dit beviel me prima en bij thuiskomst lukte het weer om de draad op te pakken.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de 10 weken-challenge. Aan het begin had ik niet durven dromen dat ik zo ver zou komen. Ik ben een stuk strakker en voel me fit. Het is echt een aanrader. Zelf blijf ik maandelijks terugkomen voor mijn stok achter de deur. Ontzettend bedankt Nina

Annabel
Lengte: 168 cm
Gewicht: 64.1 kg | 58 kg
Vetpercentage: 26.54% | 19.83%
Borst: 77 cm | 73 cm
Taille: 73.5 cm | 67 cm
Heupen: 96 cm | 88 cm
Been: 57 cm | 53
Bicep: 27.5 cm | 25.5

  • Deel dit artikel:

Aan het begin had ik dit niet durven dromen!

Als er een iemand hier alles tot in de puntjes perfect wilde doen, was het Annabel wel. Leuk om te zien, hoe iemand zo fanatiek kan zijn als het gaat om zijn voeding. Vooral als je dan ook letterlijk ziet: Wat je er aan moeite instopt, zie je ook terug. Super trots dat ze het zover heeft weten te schoppen, ondanks vele bobbels op haar weg, gewoon strikt aan het plan gehouden. DAN krijg je pas echt mooi resultaat.

Afgelopen najaar was ik een aantal kilo aangekomen waardoor ik minder lekker in mijn vel zat. Ik had geen idee waar die kilo’s vandaan kwamen omdat ik niet meer of anders was gaan eten. Ook was ik niet meer gaan trainen dan ik al deed, dus spieren waren het zeker niet. Een aantal kennissen liepen al bij Health en co en waren erg enthousiast. Na de kennismakingsafspraak wist ik zeker dat de 10-weken challenge voor mij de stok achter de deur zou zijn om weer op mijn oude gewicht te komen. Ik bleek een aantal cruciale dingen fout te doen met betrekking tot voeding. Zo at ik vrij veel tijdens ontbijt, lunch en diner maar geen tussendoortjes. Door de lange periodes zonder voeding ging mijn lijf dus reserves opslaan. Na het trainen at ik ook niks meer. Waarom zou je weer gaan eten als je het er net hebt afgetraind?

Van Nina heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat je macro’s in balans zijn. Ik at veel te weinig eiwitten en veel te veel koolhydraten. In plaats van drie eetmomenten per dag ging ik naar zes en brood werd uit mijn eetpatroon geschrapt. Tijdens de lunch eet ik nu vaak warm en dat bevalt me uitstekend. Aan het begin vond ik het best pittig om mijn eetgewoonten aan te passen, maar ik had het snel onder de knie. Ik ben een enorme perfectionist dus ik wilde alles precies zo uitvoeren als Nina me had verteld. Bovendien merkte ik al snel resultaat. De keerzijde was dat ik ook niet meer af wilde wijken van mijn nieuwe healthy levensstijl. Gelukkig heeft Nina me ook een beetje geholpen met loslaten. Toen ik een weekendje weg ging mocht ik de voedingsapp niet bijhouden en moest ik een wijntje drinken bij het eten. Dit beviel me prima en bij thuiskomst lukte het weer om de draad op te pakken.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de 10 weken-challenge. Aan het begin had ik niet durven dromen dat ik zo ver zou komen. Ik ben een stuk strakker en voel me fit. Het is echt een aanrader. Zelf blijf ik maandelijks terugkomen voor mijn stok achter de deur. Ontzettend bedankt Nina

Annabel
Lengte: 168 cm
Gewicht: 64.1 kg | 58 kg
Vetpercentage: 26.54% | 19.83%
Borst: 77 cm | 73 cm
Taille: 73.5 cm | 67 cm
Heupen: 96 cm | 88 cm
Been: 57 cm | 53
Bicep: 27.5 cm | 25.5

  • Deel dit recept: