×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Bijna 10 kilo in 5 maanden!

Bijna 10 kilo in 5 maanden!

Door cliënten voldoende, gevarieerd en compleet te laten eten, geef ik ze vaak meer energie dan ooit tevoren. Deze client gaf mij juist veel energie door haar enthousiasme en gedrevenheid 🙂 Mij heeft ze helemaal niet nodig, want het ging haar heel gemakkelijk af. Super trots!

Na vele lijnpogingen gedaan te hebben kwam ik via mijn zoon bij Nina terecht. Nina is een topper! Ik moest wel ff afkicken van de suiker en zeker van de cola light!!!! Maar ik was super gemotiveerd om te beginnen. Nina helpt je iedere keer weer om met nieuwe uitdagingen het steeds leuker en spannender te maken voor jezelf. Zelfs in de 3 weken zomervakantie met vele etentjes buiten de deur, was ik nog afgevallen in gewicht en cm. Nu moet ik het zonder Nina doen, maar dat gaat mij zeker lukken.

Bedankt topper!!!

Leeftijd: 56 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: 72.2kg – 63.4kg
Vetpercentage: 36.35% – 28.22%
Heupen: 102 cm – 91.5 cm
Middel: 79 cm – 74 cm
Borst: 83 cm – 77 cm
Been: 59 cm – 54 cm
Bicep: 30.5 cm – 28.5 cm

  • Deel dit artikel:

Bijna 10 kilo in 5 maanden!

Door cliënten voldoende, gevarieerd en compleet te laten eten, geef ik ze vaak meer energie dan ooit tevoren. Deze client gaf mij juist veel energie door haar enthousiasme en gedrevenheid 🙂 Mij heeft ze helemaal niet nodig, want het ging haar heel gemakkelijk af. Super trots!

Na vele lijnpogingen gedaan te hebben kwam ik via mijn zoon bij Nina terecht. Nina is een topper! Ik moest wel ff afkicken van de suiker en zeker van de cola light!!!! Maar ik was super gemotiveerd om te beginnen. Nina helpt je iedere keer weer om met nieuwe uitdagingen het steeds leuker en spannender te maken voor jezelf. Zelfs in de 3 weken zomervakantie met vele etentjes buiten de deur, was ik nog afgevallen in gewicht en cm. Nu moet ik het zonder Nina doen, maar dat gaat mij zeker lukken.

Bedankt topper!!!

Leeftijd: 56 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: 72.2kg – 63.4kg
Vetpercentage: 36.35% – 28.22%
Heupen: 102 cm – 91.5 cm
Middel: 79 cm – 74 cm
Borst: 83 cm – 77 cm
Been: 59 cm – 54 cm
Bicep: 30.5 cm – 28.5 cm

  • Deel dit artikel:

Bijna 10 kilo in 5 maanden!

Door cliënten voldoende, gevarieerd en compleet te laten eten, geef ik ze vaak meer energie dan ooit tevoren. Deze client gaf mij juist veel energie door haar enthousiasme en gedrevenheid 🙂 Mij heeft ze helemaal niet nodig, want het ging haar heel gemakkelijk af. Super trots!

Na vele lijnpogingen gedaan te hebben kwam ik via mijn zoon bij Nina terecht. Nina is een topper! Ik moest wel ff afkicken van de suiker en zeker van de cola light!!!! Maar ik was super gemotiveerd om te beginnen. Nina helpt je iedere keer weer om met nieuwe uitdagingen het steeds leuker en spannender te maken voor jezelf. Zelfs in de 3 weken zomervakantie met vele etentjes buiten de deur, was ik nog afgevallen in gewicht en cm. Nu moet ik het zonder Nina doen, maar dat gaat mij zeker lukken.

Bedankt topper!!!

Leeftijd: 56 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: 72.2kg – 63.4kg
Vetpercentage: 36.35% – 28.22%
Heupen: 102 cm – 91.5 cm
Middel: 79 cm – 74 cm
Borst: 83 cm – 77 cm
Been: 59 cm – 54 cm
Bicep: 30.5 cm – 28.5 cm

  • Deel dit recept: