×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Deze vooruitgang geeft mij positieve energie om verder te gaan

Deze vooruitgang geeft mij positieve energie om verder te gaan

Ondanks dat ze het toch moeilijk vond om zich 100% toe te wijden, is er toch een mooi resultaat geboekt. 🙂 Uiteindelijk moet je kijken naar resultaten op lange termijn, niet op de korte. Dit resultaat laat zien dat, wanneer je bepaalde sociale gewoontes echt niet kunt loslaten, je evengoed vooruitgang kan boeken!

Ik heb mee gedaan aan de 10 weken challenge omdat ik niet tevreden was met mijn lichaam. Ik hoopte dat Nina mij hierbij kon helpen en mij meer kon leren over de voeding. In het begin was ik erg enthousiast en ging ik er vol voor maar op lange termijn vergt het toch veel discipline. Het mooie weer kwam eraan en de sociale gelegenheden waren wel een valkuil voor mij. Nu ben ik klaar met de challenge en heb ik dit bereikt. Deze vooruitgang geeft mij positieve energie om verder te gaan.

Leeftijd: 24 jaar
Lengte: 174 cm
Gewicht: 63.5 kg – 61 kg
Vetpercentage: 23.92% – 19.89 % (navy-methode)
Heupen: 98 cm – 96 cm
Middel: 71 cm – 67 cm
Borst: 74.5 cm – 71 cm
Been: 56 cm – 54 cm
Bicep: 28 cm – 27 cm

  • Deel dit artikel:

Deze vooruitgang geeft mij positieve energie om verder te gaan

Ondanks dat ze het toch moeilijk vond om zich 100% toe te wijden, is er toch een mooi resultaat geboekt. 🙂 Uiteindelijk moet je kijken naar resultaten op lange termijn, niet op de korte. Dit resultaat laat zien dat, wanneer je bepaalde sociale gewoontes echt niet kunt loslaten, je evengoed vooruitgang kan boeken!

Ik heb mee gedaan aan de 10 weken challenge omdat ik niet tevreden was met mijn lichaam. Ik hoopte dat Nina mij hierbij kon helpen en mij meer kon leren over de voeding. In het begin was ik erg enthousiast en ging ik er vol voor maar op lange termijn vergt het toch veel discipline. Het mooie weer kwam eraan en de sociale gelegenheden waren wel een valkuil voor mij. Nu ben ik klaar met de challenge en heb ik dit bereikt. Deze vooruitgang geeft mij positieve energie om verder te gaan.

Leeftijd: 24 jaar
Lengte: 174 cm
Gewicht: 63.5 kg – 61 kg
Vetpercentage: 23.92% – 19.89 % (navy-methode)
Heupen: 98 cm – 96 cm
Middel: 71 cm – 67 cm
Borst: 74.5 cm – 71 cm
Been: 56 cm – 54 cm
Bicep: 28 cm – 27 cm

  • Deel dit artikel:

Deze vooruitgang geeft mij positieve energie om verder te gaan

Ondanks dat ze het toch moeilijk vond om zich 100% toe te wijden, is er toch een mooi resultaat geboekt. 🙂 Uiteindelijk moet je kijken naar resultaten op lange termijn, niet op de korte. Dit resultaat laat zien dat, wanneer je bepaalde sociale gewoontes echt niet kunt loslaten, je evengoed vooruitgang kan boeken!

Ik heb mee gedaan aan de 10 weken challenge omdat ik niet tevreden was met mijn lichaam. Ik hoopte dat Nina mij hierbij kon helpen en mij meer kon leren over de voeding. In het begin was ik erg enthousiast en ging ik er vol voor maar op lange termijn vergt het toch veel discipline. Het mooie weer kwam eraan en de sociale gelegenheden waren wel een valkuil voor mij. Nu ben ik klaar met de challenge en heb ik dit bereikt. Deze vooruitgang geeft mij positieve energie om verder te gaan.

Leeftijd: 24 jaar
Lengte: 174 cm
Gewicht: 63.5 kg – 61 kg
Vetpercentage: 23.92% – 19.89 % (navy-methode)
Heupen: 98 cm – 96 cm
Middel: 71 cm – 67 cm
Borst: 74.5 cm – 71 cm
Been: 56 cm – 54 cm
Bicep: 28 cm – 27 cm

  • Deel dit recept: