×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Ik ben een stuk dichter bij mijn doel

Ik ben een stuk dichter bij mijn doel

Er komen veel cliënten bij mij die alles al hebben geprobeerd. Vaak hadden ze een korte termijn resultaat, waarbij ze het vaak mentaal of fysiek niet konden volhouden. Puur door een gebrek aan kennis of omdat er dingen werden verboden en verplicht. Zo ook Kristie, toen ik haar sprak op de open dag, kwam al snel naar voren dat ook zij “alles” eigenlijk ook al had geprobeerd. Ik hoorde eigenlijk door het korte gesprek al dat wanneer ze bij mij zou komen, er een wereld voor haar open zal gaan. Ik beloofde haar dat ze na twee weken begeleiding al geen moeite meer zou hebben met opstaan, energie behouden overdag en het afwijzen van ongezonde voeding. Gelukkig wilde ze deze uitdaging met mij aan en ondanks dat vaak de cliënten die “alles” al hebben gedaan vaan sceptisch zijn, ging Kristie er echt volgas in en het resultaat mag er dan ook echt ZEKER wezen!! Trots trots trots

Kristie

“Na een paar trajecten met een diëtiste en “crash-diëten” vanaf mijn 14de, had ik de afgelopen jaren mijn idee van het “ideale” lichaam naast me neergelegd. Dat was simpel niet voor mij weggelegd. Ik vond de manier waarop ik at en hoe ik eruit zag wel prima. Na een jaar lang fitness in 2015 zonder echt resultaat, behalve mentaal, ben ik in maart begonnen met crossfit. Op de open dag van de box heb ik Josca en Nina ontmoet, er was direct een klik. Nina is heerlijk direct en eerlijk, daar houd ik van. Ik heb die middag besloten dat ik er voor wilde gaan. Maar dit keer (wel) op een gezonde manier.

Nooit gedacht dat je met zoveel eten, zulke resultaten kunt behalen. Dit ging tegen alles in wat ik in het verleden met diëten had gedaan. Ik heb in het begin ook echt moeite gehad om al mijn maaltijden volledig op te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, daar went je lichaam snel genoeg aan.

Nu, als ik naar de voor-foto’s kijk denk ik: “hoe kon ik daar nou oké mee zijn?! Ik ben lichter en slanker dan dat ik in jaren ben geweest, pas in een maat S T-shirt en een maatje 38 van broeken. Ik ben een stuk zelfverzekerder en gelukkiger met mezelf. Als je dit 10 weken geleden tegen mij had gezegd had ik je waarschijnlijk uitgelachen.
Ik ben een stuk dichter bij mijn doel, ook al staat dat doel niet 100% vast. Ik ga door met wat ik heb geleerd, ik ben ten slotte nog niet klaar met deze fit-journey.
Dit alles met dank aan topper Nina! Thank you! En tot volgende maand!”

Leeftijd: 21 jaar
Lengte: 164 cm
Gewicht: 71.7kg – 66.7kg
Vetpercentage: 33.33% – 26.87%
Centimeters
Heupen: 104.5 cm – 99 cm
Middel: 74.5 cm – 67 cm
Borst: 78.5 cm – 73 cm
Been: 60.5 cm – 58.5 cm
Bicep: 31 cm – 30 cm

  • Deel dit artikel:

Ik ben een stuk dichter bij mijn doel

Er komen veel cliënten bij mij die alles al hebben geprobeerd. Vaak hadden ze een korte termijn resultaat, waarbij ze het vaak mentaal of fysiek niet konden volhouden. Puur door een gebrek aan kennis of omdat er dingen werden verboden en verplicht. Zo ook Kristie, toen ik haar sprak op de open dag, kwam al snel naar voren dat ook zij “alles” eigenlijk ook al had geprobeerd. Ik hoorde eigenlijk door het korte gesprek al dat wanneer ze bij mij zou komen, er een wereld voor haar open zal gaan. Ik beloofde haar dat ze na twee weken begeleiding al geen moeite meer zou hebben met opstaan, energie behouden overdag en het afwijzen van ongezonde voeding. Gelukkig wilde ze deze uitdaging met mij aan en ondanks dat vaak de cliënten die “alles” al hebben gedaan vaan sceptisch zijn, ging Kristie er echt volgas in en het resultaat mag er dan ook echt ZEKER wezen!! Trots trots trots

Kristie

“Na een paar trajecten met een diëtiste en “crash-diëten” vanaf mijn 14de, had ik de afgelopen jaren mijn idee van het “ideale” lichaam naast me neergelegd. Dat was simpel niet voor mij weggelegd. Ik vond de manier waarop ik at en hoe ik eruit zag wel prima. Na een jaar lang fitness in 2015 zonder echt resultaat, behalve mentaal, ben ik in maart begonnen met crossfit. Op de open dag van de box heb ik Josca en Nina ontmoet, er was direct een klik. Nina is heerlijk direct en eerlijk, daar houd ik van. Ik heb die middag besloten dat ik er voor wilde gaan. Maar dit keer (wel) op een gezonde manier.

Nooit gedacht dat je met zoveel eten, zulke resultaten kunt behalen. Dit ging tegen alles in wat ik in het verleden met diëten had gedaan. Ik heb in het begin ook echt moeite gehad om al mijn maaltijden volledig op te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, daar went je lichaam snel genoeg aan.

Nu, als ik naar de voor-foto’s kijk denk ik: “hoe kon ik daar nou oké mee zijn?! Ik ben lichter en slanker dan dat ik in jaren ben geweest, pas in een maat S T-shirt en een maatje 38 van broeken. Ik ben een stuk zelfverzekerder en gelukkiger met mezelf. Als je dit 10 weken geleden tegen mij had gezegd had ik je waarschijnlijk uitgelachen.
Ik ben een stuk dichter bij mijn doel, ook al staat dat doel niet 100% vast. Ik ga door met wat ik heb geleerd, ik ben ten slotte nog niet klaar met deze fit-journey.
Dit alles met dank aan topper Nina! Thank you! En tot volgende maand!”

Leeftijd: 21 jaar
Lengte: 164 cm
Gewicht: 71.7kg – 66.7kg
Vetpercentage: 33.33% – 26.87%
Centimeters
Heupen: 104.5 cm – 99 cm
Middel: 74.5 cm – 67 cm
Borst: 78.5 cm – 73 cm
Been: 60.5 cm – 58.5 cm
Bicep: 31 cm – 30 cm

  • Deel dit artikel:

Ik ben een stuk dichter bij mijn doel

Er komen veel cliënten bij mij die alles al hebben geprobeerd. Vaak hadden ze een korte termijn resultaat, waarbij ze het vaak mentaal of fysiek niet konden volhouden. Puur door een gebrek aan kennis of omdat er dingen werden verboden en verplicht. Zo ook Kristie, toen ik haar sprak op de open dag, kwam al snel naar voren dat ook zij “alles” eigenlijk ook al had geprobeerd. Ik hoorde eigenlijk door het korte gesprek al dat wanneer ze bij mij zou komen, er een wereld voor haar open zal gaan. Ik beloofde haar dat ze na twee weken begeleiding al geen moeite meer zou hebben met opstaan, energie behouden overdag en het afwijzen van ongezonde voeding. Gelukkig wilde ze deze uitdaging met mij aan en ondanks dat vaak de cliënten die “alles” al hebben gedaan vaan sceptisch zijn, ging Kristie er echt volgas in en het resultaat mag er dan ook echt ZEKER wezen!! Trots trots trots

Kristie

“Na een paar trajecten met een diëtiste en “crash-diëten” vanaf mijn 14de, had ik de afgelopen jaren mijn idee van het “ideale” lichaam naast me neergelegd. Dat was simpel niet voor mij weggelegd. Ik vond de manier waarop ik at en hoe ik eruit zag wel prima. Na een jaar lang fitness in 2015 zonder echt resultaat, behalve mentaal, ben ik in maart begonnen met crossfit. Op de open dag van de box heb ik Josca en Nina ontmoet, er was direct een klik. Nina is heerlijk direct en eerlijk, daar houd ik van. Ik heb die middag besloten dat ik er voor wilde gaan. Maar dit keer (wel) op een gezonde manier.

Nooit gedacht dat je met zoveel eten, zulke resultaten kunt behalen. Dit ging tegen alles in wat ik in het verleden met diëten had gedaan. Ik heb in het begin ook echt moeite gehad om al mijn maaltijden volledig op te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, daar went je lichaam snel genoeg aan.

Nu, als ik naar de voor-foto’s kijk denk ik: “hoe kon ik daar nou oké mee zijn?! Ik ben lichter en slanker dan dat ik in jaren ben geweest, pas in een maat S T-shirt en een maatje 38 van broeken. Ik ben een stuk zelfverzekerder en gelukkiger met mezelf. Als je dit 10 weken geleden tegen mij had gezegd had ik je waarschijnlijk uitgelachen.
Ik ben een stuk dichter bij mijn doel, ook al staat dat doel niet 100% vast. Ik ga door met wat ik heb geleerd, ik ben ten slotte nog niet klaar met deze fit-journey.
Dit alles met dank aan topper Nina! Thank you! En tot volgende maand!”

Leeftijd: 21 jaar
Lengte: 164 cm
Gewicht: 71.7kg – 66.7kg
Vetpercentage: 33.33% – 26.87%
Centimeters
Heupen: 104.5 cm – 99 cm
Middel: 74.5 cm – 67 cm
Borst: 78.5 cm – 73 cm
Been: 60.5 cm – 58.5 cm
Bicep: 31 cm – 30 cm

  • Deel dit recept: