×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Ik had gewoon die stok achter de deur nodig!

Het bewijs dat je met alléén sporten niet je fysieke doel kunt behalen en een stok achter de deur je scherp kan houden!

Ik kwam door facebook in aanmerking met Health & Co. Ik las positieve verhalen en dacht dit wil ik ook! Ik was al bezig met sporten maar qua eten moest er nog veel veranderen. In September begon ik met de 10 weken challenge bij Nina. Ik begon moeizaam at niet de juiste dingen en vond om hulp vragen moeilijk. Nina hielp hier goed bij en herinnerde me eraan waarvoor ik het deed (strakker worden) maar herinnerde me er ook aan dat ik het zelf moest doen. Nina was streng maar rechtvaardig precies wat ik nodig had om op track te blijven. Ik mocht de eerste paar weken 1750 calorieën eten dat was voor mijn gevoel heel erg veel maar het tegendeel werd bewezen doordat mijn vetpercentage af nam en mijn gewicht ook met kleine stappen.

Het ging al beter, ik boekte vooruitgang met sporten, ik zat lekkerder in mijn vel alleen mijn gewicht bleef hangen. Nina besloot mijn calorieën omlaag te gooien zodat mijn lichaam weer een nieuwe prikkel kreeg. In het begin merkte je het wel maar je bent er zo ook weer aan gewend. Na 2 weken was ik 2 kilo kwijt en ook weer een paar cm’s. De laatste paar weken gingen we aan de slag met gevarieerd eten zodat ik niet iedere week het zelfde at. Ook dit waren leuke uitdagingen in de avond ging ik dan kijken wat ik de volgende dagen ging eten en wat er wel en niet in mijn voedingsschema paste. De 10 weken challenge heeft mij inzicht gegeven in wat ik voorheen altijd at en hoe dit verbeterd kon worden met de juiste hulp, Nina stond altijd voor mij klaar en was een goeie stok achter de deur!

Ik kan iedereen dan ook aanraden die gezonder wilt gaan leven om bij Health & Co langs te gaan!

Chavira
171cm – 20 jaar
70.4kg – 67.7kg
Heupen: 109.5cm | 104cm
Middel: 73.5cm | 66cm
Borst 74cm | 72.5cm
Bicep: 27.5cm | 26.5cm

  • Deel dit artikel:

Ik had gewoon die stok achter de deur nodig!

Het bewijs dat je met alléén sporten niet je fysieke doel kunt behalen en een stok achter de deur je scherp kan houden!

Ik kwam door facebook in aanmerking met Health & Co. Ik las positieve verhalen en dacht dit wil ik ook! Ik was al bezig met sporten maar qua eten moest er nog veel veranderen. In September begon ik met de 10 weken challenge bij Nina. Ik begon moeizaam at niet de juiste dingen en vond om hulp vragen moeilijk. Nina hielp hier goed bij en herinnerde me eraan waarvoor ik het deed (strakker worden) maar herinnerde me er ook aan dat ik het zelf moest doen. Nina was streng maar rechtvaardig precies wat ik nodig had om op track te blijven. Ik mocht de eerste paar weken 1750 calorieën eten dat was voor mijn gevoel heel erg veel maar het tegendeel werd bewezen doordat mijn vetpercentage af nam en mijn gewicht ook met kleine stappen.

Het ging al beter, ik boekte vooruitgang met sporten, ik zat lekkerder in mijn vel alleen mijn gewicht bleef hangen. Nina besloot mijn calorieën omlaag te gooien zodat mijn lichaam weer een nieuwe prikkel kreeg. In het begin merkte je het wel maar je bent er zo ook weer aan gewend. Na 2 weken was ik 2 kilo kwijt en ook weer een paar cm’s. De laatste paar weken gingen we aan de slag met gevarieerd eten zodat ik niet iedere week het zelfde at. Ook dit waren leuke uitdagingen in de avond ging ik dan kijken wat ik de volgende dagen ging eten en wat er wel en niet in mijn voedingsschema paste. De 10 weken challenge heeft mij inzicht gegeven in wat ik voorheen altijd at en hoe dit verbeterd kon worden met de juiste hulp, Nina stond altijd voor mij klaar en was een goeie stok achter de deur!

Ik kan iedereen dan ook aanraden die gezonder wilt gaan leven om bij Health & Co langs te gaan!

Chavira
171cm – 20 jaar
70.4kg – 67.7kg
Heupen: 109.5cm | 104cm
Middel: 73.5cm | 66cm
Borst 74cm | 72.5cm
Bicep: 27.5cm | 26.5cm

  • Deel dit artikel:

Ik had gewoon die stok achter de deur nodig!

Het bewijs dat je met alléén sporten niet je fysieke doel kunt behalen en een stok achter de deur je scherp kan houden!

Ik kwam door facebook in aanmerking met Health & Co. Ik las positieve verhalen en dacht dit wil ik ook! Ik was al bezig met sporten maar qua eten moest er nog veel veranderen. In September begon ik met de 10 weken challenge bij Nina. Ik begon moeizaam at niet de juiste dingen en vond om hulp vragen moeilijk. Nina hielp hier goed bij en herinnerde me eraan waarvoor ik het deed (strakker worden) maar herinnerde me er ook aan dat ik het zelf moest doen. Nina was streng maar rechtvaardig precies wat ik nodig had om op track te blijven. Ik mocht de eerste paar weken 1750 calorieën eten dat was voor mijn gevoel heel erg veel maar het tegendeel werd bewezen doordat mijn vetpercentage af nam en mijn gewicht ook met kleine stappen.

Het ging al beter, ik boekte vooruitgang met sporten, ik zat lekkerder in mijn vel alleen mijn gewicht bleef hangen. Nina besloot mijn calorieën omlaag te gooien zodat mijn lichaam weer een nieuwe prikkel kreeg. In het begin merkte je het wel maar je bent er zo ook weer aan gewend. Na 2 weken was ik 2 kilo kwijt en ook weer een paar cm’s. De laatste paar weken gingen we aan de slag met gevarieerd eten zodat ik niet iedere week het zelfde at. Ook dit waren leuke uitdagingen in de avond ging ik dan kijken wat ik de volgende dagen ging eten en wat er wel en niet in mijn voedingsschema paste. De 10 weken challenge heeft mij inzicht gegeven in wat ik voorheen altijd at en hoe dit verbeterd kon worden met de juiste hulp, Nina stond altijd voor mij klaar en was een goeie stok achter de deur!

Ik kan iedereen dan ook aanraden die gezonder wilt gaan leven om bij Health & Co langs te gaan!

Chavira
171cm – 20 jaar
70.4kg – 67.7kg
Heupen: 109.5cm | 104cm
Middel: 73.5cm | 66cm
Borst 74cm | 72.5cm
Bicep: 27.5cm | 26.5cm

  • Deel dit recept: