×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Ik heb die eetstoornis(sen) overwonnen

Ik heb die eetstoornis(sen) overwonnen

Maartje heeft mij bij een indruk achter gelaten. Toen ze bij mij kwam, was ik eigenlijk zelf een beetje onzeker, of ik haar hier wel in kon begeleiden. Juist omdat zij zelf al een bepaald verleden had met voeding en eigenlijk zelf al van alles had geprobeerd. Wat kon ik nu anders voor haar doen? Kan ik met Maartje wel aan de bak zoals ik dat met de meeste doe? Maar ze stond steevast achter haar doel, een normale relatie ontwikkelen met voeding en wel op deze manier.

Meteen na de eerste week liet ze al zien dat ze er voor de volle 200% voor ging en is hier eerlijk, niet overdreven, nog nooit van afgeweken. Ik merkte dat ze meer begon te stralen, energieker werd en meer diversiteit ging creëren in haar sport. In plaats van oneindig cardio’en, ging ze small group training volgen, krachttrainen en nu zelfs crossfitten!
Maartje heeft mij weer laten zien dat, hoe je relatie met voeding ook is, dat als je er voor vecht, je áltijd je doel kunt behalen. Ik vind het zo’n groot compliment, dat ze er gewoon nog een tiental weken aan vast plakt om verder met mij te werken aan haar fysieke doelen. Meer heb ik niet nodig om te weten, dat er geen werk is wat meer beloond!

Maartjes verhaal

Health & Co, ’10 week challenge’, maar vooral Nina: wat heb je mij gemotiveerd en geholpen!
Ik was 11 jaar toen ik ‘ziek’ werd. Anorexia nervosa was de naam die eraan gegeven werd. Psycholoog, ziekenhuis, diëtist en het plaatje was compleet! ‘Gelukkig’ was ik nog zo jong en was ik daardoor gedwongen om mee te werken aan alle hulpverlening. Na zo’n 2 à 3 jaar had ik weer een gezond gewicht bereikt en werd ik ‘genezen verklaard’. Maar ja… wat is genezen? Dat gezonde gewicht was bereikt, maar daar was ook eigenlijk alles wel mee gezegd. Ik bleef me houden aan het voedingsschema van de diëtist die destijds natuurlijk gericht was op het toenemen in gewicht. Gevolg: ik bleef aankomen en ging eigenlijk totaal de andere kant van de weegschaal op tot ik zo’n 80 kilo woog. Ook hier voelde ik me natuurlijk niet lekker bij, dus daar ging ik weer: mezelf uithongeren tot ik weer ruim 20 kilo was afgevallen. Kortom: eigenlijk ben ik al het grootste gedeelte van mijn leven bezig met (niet) eten, of eigenlijk: geobsedeerd door eten.
En toen ontmoette ik Nina.. mijn voorbeeld! Vol passie en enthousiasme hoorde ik haar altijd vertellen over Health & Co. Uiteindelijk besloot ik haar een berichtje te sturen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik begon met de ’10 week challenge’ en zat vanaf het eerste moment een stuk beter in m’n vel. Ik was en ben veel bezig met eten, maar op een gezonde en positieve manier! Met de handige app waarmee Health & Co werkt, hou ik dagelijks heel precies bij wat ik eet en zorg ik ervoor dat ik de juiste hoeveelheid eiwitten, vet en koolhydraten binnen krijg. Verder ben ik niet alleen bezig met voeding, maar sport ik ook gemiddeld 5x in de week. Het geeft me allemaal zoveel positieve energie!

Afgelopen maandag was mijn laatste afspraak bij Nina, want de afspraken van de challenge zaten erop. Nina vroeg mij of ze de foto’s van voor en na de challenge zou mogen gebruiken. Op zo’n moment komt de onzekerheid toch weer even in mij naar boven. Iedereen die m’n lichaam kan zien, mijn onzekerheid. Maar hee: ik heb die eetstoornis(sen) overwonnen. Ik ben gezond! En dat is iets waar ik ontzettend trots op ben en wat de hele wereld mag zien!

Stiekem was het niet helemaal mijn laatste afspraak bij Nina, want ik ga door! Nog een ’10 week challenge’ waarbij ik een nieuw doel voor mezelf heb gesteld: gespierder worden. Met de hulp van Nina heb ik er alle vertrouwen in dat dat me gaat lukken. Nina is mijn ‘grote voorbeeld’ en ooit hoop ik dat ook voor iemand te mogen zijn!

Maartje
Leeftijd: 20 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: -6kg
Vetpercentage: 29.23 % | 21.13 %
Borst: 77 cm | 74 cm
Taille: 71 cm | 63.5 cm
Heupen: 101 cm | 94.5 cm
Bicep: 28.5 cm | 28 cm
Been: 60 cm | 56.5 cm

  • Deel dit artikel:

Ik heb die eetstoornis(sen) overwonnen

Maartje heeft mij bij een indruk achter gelaten. Toen ze bij mij kwam, was ik eigenlijk zelf een beetje onzeker, of ik haar hier wel in kon begeleiden. Juist omdat zij zelf al een bepaald verleden had met voeding en eigenlijk zelf al van alles had geprobeerd. Wat kon ik nu anders voor haar doen? Kan ik met Maartje wel aan de bak zoals ik dat met de meeste doe? Maar ze stond steevast achter haar doel, een normale relatie ontwikkelen met voeding en wel op deze manier.

Meteen na de eerste week liet ze al zien dat ze er voor de volle 200% voor ging en is hier eerlijk, niet overdreven, nog nooit van afgeweken. Ik merkte dat ze meer begon te stralen, energieker werd en meer diversiteit ging creëren in haar sport. In plaats van oneindig cardio’en, ging ze small group training volgen, krachttrainen en nu zelfs crossfitten!
Maartje heeft mij weer laten zien dat, hoe je relatie met voeding ook is, dat als je er voor vecht, je áltijd je doel kunt behalen. Ik vind het zo’n groot compliment, dat ze er gewoon nog een tiental weken aan vast plakt om verder met mij te werken aan haar fysieke doelen. Meer heb ik niet nodig om te weten, dat er geen werk is wat meer beloond!

Maartjes verhaal

Health & Co, ’10 week challenge’, maar vooral Nina: wat heb je mij gemotiveerd en geholpen!
Ik was 11 jaar toen ik ‘ziek’ werd. Anorexia nervosa was de naam die eraan gegeven werd. Psycholoog, ziekenhuis, diëtist en het plaatje was compleet! ‘Gelukkig’ was ik nog zo jong en was ik daardoor gedwongen om mee te werken aan alle hulpverlening. Na zo’n 2 à 3 jaar had ik weer een gezond gewicht bereikt en werd ik ‘genezen verklaard’. Maar ja… wat is genezen? Dat gezonde gewicht was bereikt, maar daar was ook eigenlijk alles wel mee gezegd. Ik bleef me houden aan het voedingsschema van de diëtist die destijds natuurlijk gericht was op het toenemen in gewicht. Gevolg: ik bleef aankomen en ging eigenlijk totaal de andere kant van de weegschaal op tot ik zo’n 80 kilo woog. Ook hier voelde ik me natuurlijk niet lekker bij, dus daar ging ik weer: mezelf uithongeren tot ik weer ruim 20 kilo was afgevallen. Kortom: eigenlijk ben ik al het grootste gedeelte van mijn leven bezig met (niet) eten, of eigenlijk: geobsedeerd door eten.
En toen ontmoette ik Nina.. mijn voorbeeld! Vol passie en enthousiasme hoorde ik haar altijd vertellen over Health & Co. Uiteindelijk besloot ik haar een berichtje te sturen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik begon met de ’10 week challenge’ en zat vanaf het eerste moment een stuk beter in m’n vel. Ik was en ben veel bezig met eten, maar op een gezonde en positieve manier! Met de handige app waarmee Health & Co werkt, hou ik dagelijks heel precies bij wat ik eet en zorg ik ervoor dat ik de juiste hoeveelheid eiwitten, vet en koolhydraten binnen krijg. Verder ben ik niet alleen bezig met voeding, maar sport ik ook gemiddeld 5x in de week. Het geeft me allemaal zoveel positieve energie!

Afgelopen maandag was mijn laatste afspraak bij Nina, want de afspraken van de challenge zaten erop. Nina vroeg mij of ze de foto’s van voor en na de challenge zou mogen gebruiken. Op zo’n moment komt de onzekerheid toch weer even in mij naar boven. Iedereen die m’n lichaam kan zien, mijn onzekerheid. Maar hee: ik heb die eetstoornis(sen) overwonnen. Ik ben gezond! En dat is iets waar ik ontzettend trots op ben en wat de hele wereld mag zien!

Stiekem was het niet helemaal mijn laatste afspraak bij Nina, want ik ga door! Nog een ’10 week challenge’ waarbij ik een nieuw doel voor mezelf heb gesteld: gespierder worden. Met de hulp van Nina heb ik er alle vertrouwen in dat dat me gaat lukken. Nina is mijn ‘grote voorbeeld’ en ooit hoop ik dat ook voor iemand te mogen zijn!

Maartje
Leeftijd: 20 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: -6kg
Vetpercentage: 29.23 % | 21.13 %
Borst: 77 cm | 74 cm
Taille: 71 cm | 63.5 cm
Heupen: 101 cm | 94.5 cm
Bicep: 28.5 cm | 28 cm
Been: 60 cm | 56.5 cm

  • Deel dit artikel:

Ik heb die eetstoornis(sen) overwonnen

Maartje heeft mij bij een indruk achter gelaten. Toen ze bij mij kwam, was ik eigenlijk zelf een beetje onzeker, of ik haar hier wel in kon begeleiden. Juist omdat zij zelf al een bepaald verleden had met voeding en eigenlijk zelf al van alles had geprobeerd. Wat kon ik nu anders voor haar doen? Kan ik met Maartje wel aan de bak zoals ik dat met de meeste doe? Maar ze stond steevast achter haar doel, een normale relatie ontwikkelen met voeding en wel op deze manier.

Meteen na de eerste week liet ze al zien dat ze er voor de volle 200% voor ging en is hier eerlijk, niet overdreven, nog nooit van afgeweken. Ik merkte dat ze meer begon te stralen, energieker werd en meer diversiteit ging creëren in haar sport. In plaats van oneindig cardio’en, ging ze small group training volgen, krachttrainen en nu zelfs crossfitten!
Maartje heeft mij weer laten zien dat, hoe je relatie met voeding ook is, dat als je er voor vecht, je áltijd je doel kunt behalen. Ik vind het zo’n groot compliment, dat ze er gewoon nog een tiental weken aan vast plakt om verder met mij te werken aan haar fysieke doelen. Meer heb ik niet nodig om te weten, dat er geen werk is wat meer beloond!

Maartjes verhaal

Health & Co, ’10 week challenge’, maar vooral Nina: wat heb je mij gemotiveerd en geholpen!
Ik was 11 jaar toen ik ‘ziek’ werd. Anorexia nervosa was de naam die eraan gegeven werd. Psycholoog, ziekenhuis, diëtist en het plaatje was compleet! ‘Gelukkig’ was ik nog zo jong en was ik daardoor gedwongen om mee te werken aan alle hulpverlening. Na zo’n 2 à 3 jaar had ik weer een gezond gewicht bereikt en werd ik ‘genezen verklaard’. Maar ja… wat is genezen? Dat gezonde gewicht was bereikt, maar daar was ook eigenlijk alles wel mee gezegd. Ik bleef me houden aan het voedingsschema van de diëtist die destijds natuurlijk gericht was op het toenemen in gewicht. Gevolg: ik bleef aankomen en ging eigenlijk totaal de andere kant van de weegschaal op tot ik zo’n 80 kilo woog. Ook hier voelde ik me natuurlijk niet lekker bij, dus daar ging ik weer: mezelf uithongeren tot ik weer ruim 20 kilo was afgevallen. Kortom: eigenlijk ben ik al het grootste gedeelte van mijn leven bezig met (niet) eten, of eigenlijk: geobsedeerd door eten.
En toen ontmoette ik Nina.. mijn voorbeeld! Vol passie en enthousiasme hoorde ik haar altijd vertellen over Health & Co. Uiteindelijk besloot ik haar een berichtje te sturen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik begon met de ’10 week challenge’ en zat vanaf het eerste moment een stuk beter in m’n vel. Ik was en ben veel bezig met eten, maar op een gezonde en positieve manier! Met de handige app waarmee Health & Co werkt, hou ik dagelijks heel precies bij wat ik eet en zorg ik ervoor dat ik de juiste hoeveelheid eiwitten, vet en koolhydraten binnen krijg. Verder ben ik niet alleen bezig met voeding, maar sport ik ook gemiddeld 5x in de week. Het geeft me allemaal zoveel positieve energie!

Afgelopen maandag was mijn laatste afspraak bij Nina, want de afspraken van de challenge zaten erop. Nina vroeg mij of ze de foto’s van voor en na de challenge zou mogen gebruiken. Op zo’n moment komt de onzekerheid toch weer even in mij naar boven. Iedereen die m’n lichaam kan zien, mijn onzekerheid. Maar hee: ik heb die eetstoornis(sen) overwonnen. Ik ben gezond! En dat is iets waar ik ontzettend trots op ben en wat de hele wereld mag zien!

Stiekem was het niet helemaal mijn laatste afspraak bij Nina, want ik ga door! Nog een ’10 week challenge’ waarbij ik een nieuw doel voor mezelf heb gesteld: gespierder worden. Met de hulp van Nina heb ik er alle vertrouwen in dat dat me gaat lukken. Nina is mijn ‘grote voorbeeld’ en ooit hoop ik dat ook voor iemand te mogen zijn!

Maartje
Leeftijd: 20 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: -6kg
Vetpercentage: 29.23 % | 21.13 %
Borst: 77 cm | 74 cm
Taille: 71 cm | 63.5 cm
Heupen: 101 cm | 94.5 cm
Bicep: 28.5 cm | 28 cm
Been: 60 cm | 56.5 cm

  • Deel dit recept: