×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

“Ik heb het druk”, is geen excuus

“Ik heb het druk”, is geen excuus

Nick kwam ooit eens bij mij voor een eenmalige meting. Hij vertelde me dat hij graag droger wilde worden, en wat meer spiermassa wilde opbouwen. Toen ik hem een beetje vertelde wat dat in zou gaan houden qua voeding en training, zag ik aan hem dat hij daar wel voor wilde gaan. Ondanks zijn bizar drukke schema, zijn weken weg van huis voor werk, heeft hij het toch maar geflikt om een resultaat te halen waar menig man best jaloers op mag zijn!

20 weken terug alweer dat ik ben begonnen bij Nina. Ik zat eerst te twijfelen of ik dit wel kon doen, puur omdat ik steeds 2 weken aan het varen voor werk en dus niet thuis ben, en daarnaast twee weken thuis, waarvan een week ik vaak fulltime naar school moest en studeerde. Nina overtuigde me er van dat het me zou lukken en dat ik me doel zou gaan halen.
Vanaf dat moment heb ik alles omgegooid en ben ik anders gaan eten en nog fanatieker gaan sporten. Ik sport al best wat jaartjes en het lukte me nooit echt verder te komen met me spieropbouw en vetverlies. Dat kwam voornamelijk omdat ik niet wist wat ik allemaal moest eten, ik deed altijd maar wat.

Vanaf week 1 dat ik begon bij Nina, ging alles alleen nog maar voor uit. De kwaliteit en hoeveelheid van mijn voeding ging vooruit en ik trainde vaak 5x per week. Sinds die tijd ben ik ook van start gegaan met CrossFit, wat in het begin heel zwaar was, maar ik merkte door mijn goede voeding en inzet, dat ook in daar beter in ging worden. Ik merkte al na ruim 4 weken dat mijn vetvercentage lager werd en mijn spieren meer zichtbaar werken, en zelfs toenamen.

Ik ben werkzaam op zee. Als ik dan aan boord zat kon ik niet veel doen wat betreft training dacht ik, tot ik eens kritisch ging rondkijken en zocht naar oplossingen, in plaats van beperkingen. Ik ging iedere dag opdrukken en veel optrekken. Ik vond eigenlijk steeds meer om mee te kunnen trainen aan boord dus dat ging ook steeds beter.
Ook al werk je veel en ben je van huis, toch is het mogelijk om je doel te bereiken.
Ik wil Nina harstikke bedanken voor alle hulp en steun die ik heb gehad van haar.

Ik raad zeker iedereen aan om de 10 weken challenge te gaan doen. Ook al heb je het druk met je werk het is mogelijk om je doel te halen.

Nick
18 jaar
192cm
Vetpercentage: 18.02% – 12.39% (Jackson Pollock 4)
Gewicht: 95.1kg – 90kg, na spieropbouwen –> 93.4kg
Centimeters: voor de challenge – na het droogtrainen – na periode spieropbouw
Heupen: 105 cm | 99 cm | 101 cm
Middel: 84.5 cm | 78 cm | 80.5 cm
Borst: 103.5 cm | 98.5 cm | 105 cm
Been: 60 cm | 58 cm | 58.5 cm
Bicep: 32.5 cm | 32 cm | 33 cm

  • Deel dit artikel:

“Ik heb het druk”, is geen excuus

Nick kwam ooit eens bij mij voor een eenmalige meting. Hij vertelde me dat hij graag droger wilde worden, en wat meer spiermassa wilde opbouwen. Toen ik hem een beetje vertelde wat dat in zou gaan houden qua voeding en training, zag ik aan hem dat hij daar wel voor wilde gaan. Ondanks zijn bizar drukke schema, zijn weken weg van huis voor werk, heeft hij het toch maar geflikt om een resultaat te halen waar menig man best jaloers op mag zijn!

20 weken terug alweer dat ik ben begonnen bij Nina. Ik zat eerst te twijfelen of ik dit wel kon doen, puur omdat ik steeds 2 weken aan het varen voor werk en dus niet thuis ben, en daarnaast twee weken thuis, waarvan een week ik vaak fulltime naar school moest en studeerde. Nina overtuigde me er van dat het me zou lukken en dat ik me doel zou gaan halen.
Vanaf dat moment heb ik alles omgegooid en ben ik anders gaan eten en nog fanatieker gaan sporten. Ik sport al best wat jaartjes en het lukte me nooit echt verder te komen met me spieropbouw en vetverlies. Dat kwam voornamelijk omdat ik niet wist wat ik allemaal moest eten, ik deed altijd maar wat.

Vanaf week 1 dat ik begon bij Nina, ging alles alleen nog maar voor uit. De kwaliteit en hoeveelheid van mijn voeding ging vooruit en ik trainde vaak 5x per week. Sinds die tijd ben ik ook van start gegaan met CrossFit, wat in het begin heel zwaar was, maar ik merkte door mijn goede voeding en inzet, dat ook in daar beter in ging worden. Ik merkte al na ruim 4 weken dat mijn vetvercentage lager werd en mijn spieren meer zichtbaar werken, en zelfs toenamen.

Ik ben werkzaam op zee. Als ik dan aan boord zat kon ik niet veel doen wat betreft training dacht ik, tot ik eens kritisch ging rondkijken en zocht naar oplossingen, in plaats van beperkingen. Ik ging iedere dag opdrukken en veel optrekken. Ik vond eigenlijk steeds meer om mee te kunnen trainen aan boord dus dat ging ook steeds beter.
Ook al werk je veel en ben je van huis, toch is het mogelijk om je doel te bereiken.
Ik wil Nina harstikke bedanken voor alle hulp en steun die ik heb gehad van haar.

Ik raad zeker iedereen aan om de 10 weken challenge te gaan doen. Ook al heb je het druk met je werk het is mogelijk om je doel te halen.

Nick
18 jaar
192cm
Vetpercentage: 18.02% – 12.39% (Jackson Pollock 4)
Gewicht: 95.1kg – 90kg, na spieropbouwen –> 93.4kg
Centimeters: voor de challenge – na het droogtrainen – na periode spieropbouw
Heupen: 105 cm | 99 cm | 101 cm
Middel: 84.5 cm | 78 cm | 80.5 cm
Borst: 103.5 cm | 98.5 cm | 105 cm
Been: 60 cm | 58 cm | 58.5 cm
Bicep: 32.5 cm | 32 cm | 33 cm

  • Deel dit artikel:

“Ik heb het druk”, is geen excuus

Nick kwam ooit eens bij mij voor een eenmalige meting. Hij vertelde me dat hij graag droger wilde worden, en wat meer spiermassa wilde opbouwen. Toen ik hem een beetje vertelde wat dat in zou gaan houden qua voeding en training, zag ik aan hem dat hij daar wel voor wilde gaan. Ondanks zijn bizar drukke schema, zijn weken weg van huis voor werk, heeft hij het toch maar geflikt om een resultaat te halen waar menig man best jaloers op mag zijn!

20 weken terug alweer dat ik ben begonnen bij Nina. Ik zat eerst te twijfelen of ik dit wel kon doen, puur omdat ik steeds 2 weken aan het varen voor werk en dus niet thuis ben, en daarnaast twee weken thuis, waarvan een week ik vaak fulltime naar school moest en studeerde. Nina overtuigde me er van dat het me zou lukken en dat ik me doel zou gaan halen.
Vanaf dat moment heb ik alles omgegooid en ben ik anders gaan eten en nog fanatieker gaan sporten. Ik sport al best wat jaartjes en het lukte me nooit echt verder te komen met me spieropbouw en vetverlies. Dat kwam voornamelijk omdat ik niet wist wat ik allemaal moest eten, ik deed altijd maar wat.

Vanaf week 1 dat ik begon bij Nina, ging alles alleen nog maar voor uit. De kwaliteit en hoeveelheid van mijn voeding ging vooruit en ik trainde vaak 5x per week. Sinds die tijd ben ik ook van start gegaan met CrossFit, wat in het begin heel zwaar was, maar ik merkte door mijn goede voeding en inzet, dat ook in daar beter in ging worden. Ik merkte al na ruim 4 weken dat mijn vetvercentage lager werd en mijn spieren meer zichtbaar werken, en zelfs toenamen.

Ik ben werkzaam op zee. Als ik dan aan boord zat kon ik niet veel doen wat betreft training dacht ik, tot ik eens kritisch ging rondkijken en zocht naar oplossingen, in plaats van beperkingen. Ik ging iedere dag opdrukken en veel optrekken. Ik vond eigenlijk steeds meer om mee te kunnen trainen aan boord dus dat ging ook steeds beter.
Ook al werk je veel en ben je van huis, toch is het mogelijk om je doel te bereiken.
Ik wil Nina harstikke bedanken voor alle hulp en steun die ik heb gehad van haar.

Ik raad zeker iedereen aan om de 10 weken challenge te gaan doen. Ook al heb je het druk met je werk het is mogelijk om je doel te halen.

Nick
18 jaar
192cm
Vetpercentage: 18.02% – 12.39% (Jackson Pollock 4)
Gewicht: 95.1kg – 90kg, na spieropbouwen –> 93.4kg
Centimeters: voor de challenge – na het droogtrainen – na periode spieropbouw
Heupen: 105 cm | 99 cm | 101 cm
Middel: 84.5 cm | 78 cm | 80.5 cm
Borst: 103.5 cm | 98.5 cm | 105 cm
Been: 60 cm | 58 cm | 58.5 cm
Bicep: 32.5 cm | 32 cm | 33 cm

  • Deel dit recept: