×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Ik was altijd al stevig, maar nu eindelijk niet meer!

Ik was altijd al stevig, maar nu eindelijk niet meer!

Soms komen er cliënten bij mij op intakegesprek die nog niet helemaal weten wat ze precies van je willen. Willen ze het volledige programma volgen? Of toch gewoon een paar losse gesprekken? Hetzelfde bij onderstaande cliënt. Ze kwam voor een paar losse afspraken, maar ik ben blij dat ik haar heb kunnen overtuigen om de volledige challenge bij je te volgen, want hierdoor heb ik haar alles kunnen leren zodat ze nu haar eigen voedingscoach is. Prachtige resultaten die echt niet meer verloren zullen gaan. Het einde van haar challenge was 2 juli en 1,5 maand later nog steeds op huidig resultaat ondanks de vakantie. Oftewel: een nieuwe levensstijl die werkt voor haar.
Super trots!!

“Het zat een lange tijd in mijn hoofd om iets te gaan doen aan mijn voeding. In mijn omgeving heb ik veel vrienden die mij adviseerde over voeding, maar met alle tips zag ik door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk weet ik wel wat van voeding af, maar steeds had ik vragen als: hoeveel moet ik eten op een dag? Op welke momenten? Wat ik moet ik eten voor/na het sporten? Hoe bouw ik mijn voedingsschema op? En ga zo maar door. Na een intakegesprek met Nina had ik besloten om te starten met de 10 weken challenge. Nina heeft mij in die weken antwoord gegeven op al mijn vragen en mij veel geleerd. Ik ben al van kinds af aan behoorlijk stevig geweest, maar ik heb nu het punt bereikt dat ik echt trots ben op mijn eigen lichaam. Nina heeft het mij zelf laten doen, maar haar oppeppende woorden en haar directheid hebben mij wel vaak over de streep getrokken om door te gaan. Het is erg fijn om wekelijks met iemand te praten die je de juiste adviezen geeft en je steunt en begrijpt. Nina, enorm bedankt!”

Leeftijd: 21 jaar
Lengte: 178cm
Vetpercentage: 34.06% – 27.61%
Gewicht: 73.7kg – 67.5kg
Heupen: 103.5 cm – 98 cm
Middel: 75 cm – 68.5 cm
Borst: 78.5 cm – 74.5 cm
Been: 59 cm – 56 cm
Bicep: 30 cm – 28 cm

  • Deel dit artikel:

Ik was altijd al stevig, maar nu eindelijk niet meer!

Soms komen er cliënten bij mij op intakegesprek die nog niet helemaal weten wat ze precies van je willen. Willen ze het volledige programma volgen? Of toch gewoon een paar losse gesprekken? Hetzelfde bij onderstaande cliënt. Ze kwam voor een paar losse afspraken, maar ik ben blij dat ik haar heb kunnen overtuigen om de volledige challenge bij je te volgen, want hierdoor heb ik haar alles kunnen leren zodat ze nu haar eigen voedingscoach is. Prachtige resultaten die echt niet meer verloren zullen gaan. Het einde van haar challenge was 2 juli en 1,5 maand later nog steeds op huidig resultaat ondanks de vakantie. Oftewel: een nieuwe levensstijl die werkt voor haar.
Super trots!!

“Het zat een lange tijd in mijn hoofd om iets te gaan doen aan mijn voeding. In mijn omgeving heb ik veel vrienden die mij adviseerde over voeding, maar met alle tips zag ik door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk weet ik wel wat van voeding af, maar steeds had ik vragen als: hoeveel moet ik eten op een dag? Op welke momenten? Wat ik moet ik eten voor/na het sporten? Hoe bouw ik mijn voedingsschema op? En ga zo maar door. Na een intakegesprek met Nina had ik besloten om te starten met de 10 weken challenge. Nina heeft mij in die weken antwoord gegeven op al mijn vragen en mij veel geleerd. Ik ben al van kinds af aan behoorlijk stevig geweest, maar ik heb nu het punt bereikt dat ik echt trots ben op mijn eigen lichaam. Nina heeft het mij zelf laten doen, maar haar oppeppende woorden en haar directheid hebben mij wel vaak over de streep getrokken om door te gaan. Het is erg fijn om wekelijks met iemand te praten die je de juiste adviezen geeft en je steunt en begrijpt. Nina, enorm bedankt!”

Leeftijd: 21 jaar
Lengte: 178cm
Vetpercentage: 34.06% – 27.61%
Gewicht: 73.7kg – 67.5kg
Heupen: 103.5 cm – 98 cm
Middel: 75 cm – 68.5 cm
Borst: 78.5 cm – 74.5 cm
Been: 59 cm – 56 cm
Bicep: 30 cm – 28 cm

  • Deel dit artikel:

Ik was altijd al stevig, maar nu eindelijk niet meer!

Soms komen er cliënten bij mij op intakegesprek die nog niet helemaal weten wat ze precies van je willen. Willen ze het volledige programma volgen? Of toch gewoon een paar losse gesprekken? Hetzelfde bij onderstaande cliënt. Ze kwam voor een paar losse afspraken, maar ik ben blij dat ik haar heb kunnen overtuigen om de volledige challenge bij je te volgen, want hierdoor heb ik haar alles kunnen leren zodat ze nu haar eigen voedingscoach is. Prachtige resultaten die echt niet meer verloren zullen gaan. Het einde van haar challenge was 2 juli en 1,5 maand later nog steeds op huidig resultaat ondanks de vakantie. Oftewel: een nieuwe levensstijl die werkt voor haar.
Super trots!!

“Het zat een lange tijd in mijn hoofd om iets te gaan doen aan mijn voeding. In mijn omgeving heb ik veel vrienden die mij adviseerde over voeding, maar met alle tips zag ik door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk weet ik wel wat van voeding af, maar steeds had ik vragen als: hoeveel moet ik eten op een dag? Op welke momenten? Wat ik moet ik eten voor/na het sporten? Hoe bouw ik mijn voedingsschema op? En ga zo maar door. Na een intakegesprek met Nina had ik besloten om te starten met de 10 weken challenge. Nina heeft mij in die weken antwoord gegeven op al mijn vragen en mij veel geleerd. Ik ben al van kinds af aan behoorlijk stevig geweest, maar ik heb nu het punt bereikt dat ik echt trots ben op mijn eigen lichaam. Nina heeft het mij zelf laten doen, maar haar oppeppende woorden en haar directheid hebben mij wel vaak over de streep getrokken om door te gaan. Het is erg fijn om wekelijks met iemand te praten die je de juiste adviezen geeft en je steunt en begrijpt. Nina, enorm bedankt!”

Leeftijd: 21 jaar
Lengte: 178cm
Vetpercentage: 34.06% – 27.61%
Gewicht: 73.7kg – 67.5kg
Heupen: 103.5 cm – 98 cm
Middel: 75 cm – 68.5 cm
Borst: 78.5 cm – 74.5 cm
Been: 59 cm – 56 cm
Bicep: 30 cm – 28 cm

  • Deel dit recept: