×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Ik weet nu zoveel meer van voeding en een gezonde levensstijl!

Ik weet nu zoveel meer van voeding en een gezonde levensstijl!

Soms kom je mensen tegen in de praktijk waar je je heel goed in kunt verplaatsen. Zo ook bij A. Ze was al zo ontzettend ver op eigen houtje gekomen, al vele kilo’s verloren door zelf veel kennis op te doen over voeding en sport op internet. Maar uiteindelijk miste ze toch dat stukje extra coaching en de motivatie / stok achter de deur. A. was iemand waar ik naar uitkeek wanneer ze in mijn agenda gepland stond, puur omdat ik wist dat, wat ook voor haar kiezen zou zijn gekomen, ze sloeg zich er wel doorheen en boekte nagenoeg iedere week resultaat. Iemand met karakter, iemand die hoe dan ook strijd voor wat ze wilt. Ik hou daarvan! Daarom ben ik ook reuze trots op haar, dat ze ondanks alle tegenslagen in onze challenge samen, dit heeft bereikt. En ik voel me een zeer gelukkige coach, dat ze nog langer met mij door wilt en dat ik haar nog verder kan gaan begeleiden!

A.

“Voor mijn zwangerschap was ik altijd bezig met sporten en gezonde voeding. Ondanks dat ik er altijd mee bezig was, was het wel altijd met vallen en opstaan. Er waren periodes dat ik heel erg gemotiveerd was, en dan zakte dat na een tijdje weer af. Na mijn zwangerschap gingen de extra kilo’s er op een acceptabel tempo weer vanaf, maar dat veranderde toen ik een hele moeilijke periode doorging. Ik sportte helemaal niet, en at heel erg slecht. Ik had totaal geen energie, en voelde me verschrikkelijk.

Begin dit jaar had ik er genoeg van, en heb ik het roer omgegooid. Na een aantal weken bloed, zweet en tranen wilde ik graag mijn vetpercentage laten meten. Op die manier ben ik bij Nina terechtgekomen. Als snel was ik enthousiast toen Nina mij vertelde over de 10 weken challenge. Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met die keuze. We hebben heel veel verschillende dingen geprobeerd op het gebied van voeding. Ik weet hierdoor zoveel meer van voeding en een gezonde leefstijl. Normaal zou ik op eigen houtje na een tijdje de motivatie (deels) verloren hebben, maar deze keer ben ik op het juiste pad gebleven. Nina is streng, maar rechtvaardig, en dat is exact wat je nodig hebt als je deze challenge aangaat. Ik raad iedereen aan om dit traject, bij Health en Co, met een coach in te gaan! Die stok achter de deur vind ik heel erg fijn, en mijn volgende afspraak met Nina staat alweer gepland!”

Leeftijd: 30 jaar
Lengte: 172 cm
Periode: 12 maart t/m 10 juni 2016
Gewicht: 76kg – 73kg
Vetpercentage: 29.93% – 24.85%
Centimeters:
Heupen: 109.5 cm – 103.5 cm
Middel: 76 cm – 72 cm
Borst: 77 cm – 74 cm
Been: 61 cm – 60 cm
Bicep: 30.5 cm – 29 cm

  • Deel dit artikel:

Ik weet nu zoveel meer van voeding en een gezonde levensstijl!

Soms kom je mensen tegen in de praktijk waar je je heel goed in kunt verplaatsen. Zo ook bij A. Ze was al zo ontzettend ver op eigen houtje gekomen, al vele kilo’s verloren door zelf veel kennis op te doen over voeding en sport op internet. Maar uiteindelijk miste ze toch dat stukje extra coaching en de motivatie / stok achter de deur. A. was iemand waar ik naar uitkeek wanneer ze in mijn agenda gepland stond, puur omdat ik wist dat, wat ook voor haar kiezen zou zijn gekomen, ze sloeg zich er wel doorheen en boekte nagenoeg iedere week resultaat. Iemand met karakter, iemand die hoe dan ook strijd voor wat ze wilt. Ik hou daarvan! Daarom ben ik ook reuze trots op haar, dat ze ondanks alle tegenslagen in onze challenge samen, dit heeft bereikt. En ik voel me een zeer gelukkige coach, dat ze nog langer met mij door wilt en dat ik haar nog verder kan gaan begeleiden!

A.

“Voor mijn zwangerschap was ik altijd bezig met sporten en gezonde voeding. Ondanks dat ik er altijd mee bezig was, was het wel altijd met vallen en opstaan. Er waren periodes dat ik heel erg gemotiveerd was, en dan zakte dat na een tijdje weer af. Na mijn zwangerschap gingen de extra kilo’s er op een acceptabel tempo weer vanaf, maar dat veranderde toen ik een hele moeilijke periode doorging. Ik sportte helemaal niet, en at heel erg slecht. Ik had totaal geen energie, en voelde me verschrikkelijk.

Begin dit jaar had ik er genoeg van, en heb ik het roer omgegooid. Na een aantal weken bloed, zweet en tranen wilde ik graag mijn vetpercentage laten meten. Op die manier ben ik bij Nina terechtgekomen. Als snel was ik enthousiast toen Nina mij vertelde over de 10 weken challenge. Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met die keuze. We hebben heel veel verschillende dingen geprobeerd op het gebied van voeding. Ik weet hierdoor zoveel meer van voeding en een gezonde leefstijl. Normaal zou ik op eigen houtje na een tijdje de motivatie (deels) verloren hebben, maar deze keer ben ik op het juiste pad gebleven. Nina is streng, maar rechtvaardig, en dat is exact wat je nodig hebt als je deze challenge aangaat. Ik raad iedereen aan om dit traject, bij Health en Co, met een coach in te gaan! Die stok achter de deur vind ik heel erg fijn, en mijn volgende afspraak met Nina staat alweer gepland!”

Leeftijd: 30 jaar
Lengte: 172 cm
Periode: 12 maart t/m 10 juni 2016
Gewicht: 76kg – 73kg
Vetpercentage: 29.93% – 24.85%
Centimeters:
Heupen: 109.5 cm – 103.5 cm
Middel: 76 cm – 72 cm
Borst: 77 cm – 74 cm
Been: 61 cm – 60 cm
Bicep: 30.5 cm – 29 cm

  • Deel dit artikel:

Ik weet nu zoveel meer van voeding en een gezonde levensstijl!

Soms kom je mensen tegen in de praktijk waar je je heel goed in kunt verplaatsen. Zo ook bij A. Ze was al zo ontzettend ver op eigen houtje gekomen, al vele kilo’s verloren door zelf veel kennis op te doen over voeding en sport op internet. Maar uiteindelijk miste ze toch dat stukje extra coaching en de motivatie / stok achter de deur. A. was iemand waar ik naar uitkeek wanneer ze in mijn agenda gepland stond, puur omdat ik wist dat, wat ook voor haar kiezen zou zijn gekomen, ze sloeg zich er wel doorheen en boekte nagenoeg iedere week resultaat. Iemand met karakter, iemand die hoe dan ook strijd voor wat ze wilt. Ik hou daarvan! Daarom ben ik ook reuze trots op haar, dat ze ondanks alle tegenslagen in onze challenge samen, dit heeft bereikt. En ik voel me een zeer gelukkige coach, dat ze nog langer met mij door wilt en dat ik haar nog verder kan gaan begeleiden!

A.

“Voor mijn zwangerschap was ik altijd bezig met sporten en gezonde voeding. Ondanks dat ik er altijd mee bezig was, was het wel altijd met vallen en opstaan. Er waren periodes dat ik heel erg gemotiveerd was, en dan zakte dat na een tijdje weer af. Na mijn zwangerschap gingen de extra kilo’s er op een acceptabel tempo weer vanaf, maar dat veranderde toen ik een hele moeilijke periode doorging. Ik sportte helemaal niet, en at heel erg slecht. Ik had totaal geen energie, en voelde me verschrikkelijk.

Begin dit jaar had ik er genoeg van, en heb ik het roer omgegooid. Na een aantal weken bloed, zweet en tranen wilde ik graag mijn vetpercentage laten meten. Op die manier ben ik bij Nina terechtgekomen. Als snel was ik enthousiast toen Nina mij vertelde over de 10 weken challenge. Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met die keuze. We hebben heel veel verschillende dingen geprobeerd op het gebied van voeding. Ik weet hierdoor zoveel meer van voeding en een gezonde leefstijl. Normaal zou ik op eigen houtje na een tijdje de motivatie (deels) verloren hebben, maar deze keer ben ik op het juiste pad gebleven. Nina is streng, maar rechtvaardig, en dat is exact wat je nodig hebt als je deze challenge aangaat. Ik raad iedereen aan om dit traject, bij Health en Co, met een coach in te gaan! Die stok achter de deur vind ik heel erg fijn, en mijn volgende afspraak met Nina staat alweer gepland!”

Leeftijd: 30 jaar
Lengte: 172 cm
Periode: 12 maart t/m 10 juni 2016
Gewicht: 76kg – 73kg
Vetpercentage: 29.93% – 24.85%
Centimeters:
Heupen: 109.5 cm – 103.5 cm
Middel: 76 cm – 72 cm
Borst: 77 cm – 74 cm
Been: 61 cm – 60 cm
Bicep: 30.5 cm – 29 cm

  • Deel dit recept: