×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Je levensstijl omgooien is niet leeftijdsgebonden!

Je levensstijl omgooien is niet leeftijdsgebonden!

Wat ik zo leuk vindt, is dat Health & Co allerlei type mensen aantrekt. Hierbij doel ik op cliënten die gewoonweg gewicht willen verliezen, maar ook cliënten die zich gewoon echt beter willen voelen, geen middagdip meer willen hebben en daarbij nog wat vet willen verliezen of eventueel wat spier willen opbouwen. Daarnaast is dit werk zo afwisselend omdat er allerlei leeftijden voorbij komen. Zo ook mijn toppertje Gea, die heeft laten zien dat ongeacht je leeftijd, het nooit te laat is om je levensstijl om te gooien en voor jezelf te kiezen.
Zonder enige tegenzin is Gea er vol voor gegaan en naast het feit dat ze kilo’s en cm’ers verloor, vond ik het nog veel mooier om te zien hoe bewust ze werd van de voeding die ze eigenlijk écht nodig had en daardoor de ongezonde producten veel makkelijker kon laten staan!

Een super trotste coach weer!!

“Ik las op Facebook over Health & Co, toen ik verder ging kijken dacht ik, dit is wat ik moet gaan doen…geen dieet maar weten wat je in je mond stopt. Dus lekker gezond eten en daarbij afvallen is toch iets wat mij wel wat leek. Vrij snel erna ging ik aan de slag, eerlijk, ik heb er geen dag moeite mee gehad..mijn knopje was om…en de kilo’s en centimeters vlogen eraf. Na deze tien weken ga ik nog wel door, want ik ben nog niet helemaal tevreden, maar dat komt. Misschien duurt dit iets langer maar dit is wel de juiste manier waarbij ik mij veel gezonder en fitter voel en waarvan ik zeker weet dat de kilo’s eraf blijven! Ik raad iedereen dit aan, om weer gewoon te leren eten en niet ons vol te proppen met eten waar we eigenlijk alleen maar dikker en ongezonder van worden. Oftewel: alle kant en klaar producten laat staan en ga zelf experimenteren

Groetjes Gea”

Leeftijd: 52 jaar
Lengte: 176cm
Gewicht: 105.2kg – 91.9kg
Borst: 103.5cm | 93.5cm
Taille: 100cm | 88cm
Heupen: 118cm | 110cm
Bicep: 35cm | 32cm
Bovenbeen: 70cm | 64.5cm

  • Deel dit artikel:

Je levensstijl omgooien is niet leeftijdsgebonden!

Wat ik zo leuk vindt, is dat Health & Co allerlei type mensen aantrekt. Hierbij doel ik op cliënten die gewoonweg gewicht willen verliezen, maar ook cliënten die zich gewoon echt beter willen voelen, geen middagdip meer willen hebben en daarbij nog wat vet willen verliezen of eventueel wat spier willen opbouwen. Daarnaast is dit werk zo afwisselend omdat er allerlei leeftijden voorbij komen. Zo ook mijn toppertje Gea, die heeft laten zien dat ongeacht je leeftijd, het nooit te laat is om je levensstijl om te gooien en voor jezelf te kiezen.
Zonder enige tegenzin is Gea er vol voor gegaan en naast het feit dat ze kilo’s en cm’ers verloor, vond ik het nog veel mooier om te zien hoe bewust ze werd van de voeding die ze eigenlijk écht nodig had en daardoor de ongezonde producten veel makkelijker kon laten staan!

Een super trotste coach weer!!

“Ik las op Facebook over Health & Co, toen ik verder ging kijken dacht ik, dit is wat ik moet gaan doen…geen dieet maar weten wat je in je mond stopt. Dus lekker gezond eten en daarbij afvallen is toch iets wat mij wel wat leek. Vrij snel erna ging ik aan de slag, eerlijk, ik heb er geen dag moeite mee gehad..mijn knopje was om…en de kilo’s en centimeters vlogen eraf. Na deze tien weken ga ik nog wel door, want ik ben nog niet helemaal tevreden, maar dat komt. Misschien duurt dit iets langer maar dit is wel de juiste manier waarbij ik mij veel gezonder en fitter voel en waarvan ik zeker weet dat de kilo’s eraf blijven! Ik raad iedereen dit aan, om weer gewoon te leren eten en niet ons vol te proppen met eten waar we eigenlijk alleen maar dikker en ongezonder van worden. Oftewel: alle kant en klaar producten laat staan en ga zelf experimenteren

Groetjes Gea”

Leeftijd: 52 jaar
Lengte: 176cm
Gewicht: 105.2kg – 91.9kg
Borst: 103.5cm | 93.5cm
Taille: 100cm | 88cm
Heupen: 118cm | 110cm
Bicep: 35cm | 32cm
Bovenbeen: 70cm | 64.5cm

  • Deel dit artikel:

Je levensstijl omgooien is niet leeftijdsgebonden!

Wat ik zo leuk vindt, is dat Health & Co allerlei type mensen aantrekt. Hierbij doel ik op cliënten die gewoonweg gewicht willen verliezen, maar ook cliënten die zich gewoon echt beter willen voelen, geen middagdip meer willen hebben en daarbij nog wat vet willen verliezen of eventueel wat spier willen opbouwen. Daarnaast is dit werk zo afwisselend omdat er allerlei leeftijden voorbij komen. Zo ook mijn toppertje Gea, die heeft laten zien dat ongeacht je leeftijd, het nooit te laat is om je levensstijl om te gooien en voor jezelf te kiezen.
Zonder enige tegenzin is Gea er vol voor gegaan en naast het feit dat ze kilo’s en cm’ers verloor, vond ik het nog veel mooier om te zien hoe bewust ze werd van de voeding die ze eigenlijk écht nodig had en daardoor de ongezonde producten veel makkelijker kon laten staan!

Een super trotste coach weer!!

“Ik las op Facebook over Health & Co, toen ik verder ging kijken dacht ik, dit is wat ik moet gaan doen…geen dieet maar weten wat je in je mond stopt. Dus lekker gezond eten en daarbij afvallen is toch iets wat mij wel wat leek. Vrij snel erna ging ik aan de slag, eerlijk, ik heb er geen dag moeite mee gehad..mijn knopje was om…en de kilo’s en centimeters vlogen eraf. Na deze tien weken ga ik nog wel door, want ik ben nog niet helemaal tevreden, maar dat komt. Misschien duurt dit iets langer maar dit is wel de juiste manier waarbij ik mij veel gezonder en fitter voel en waarvan ik zeker weet dat de kilo’s eraf blijven! Ik raad iedereen dit aan, om weer gewoon te leren eten en niet ons vol te proppen met eten waar we eigenlijk alleen maar dikker en ongezonder van worden. Oftewel: alle kant en klaar producten laat staan en ga zelf experimenteren

Groetjes Gea”

Leeftijd: 52 jaar
Lengte: 176cm
Gewicht: 105.2kg – 91.9kg
Borst: 103.5cm | 93.5cm
Taille: 100cm | 88cm
Heupen: 118cm | 110cm
Bicep: 35cm | 32cm
Bovenbeen: 70cm | 64.5cm

  • Deel dit recept: