×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Lekkerder en strakker in mijn vel!

Lekkerder en strakker in mijn vel!

Toen deze dame bij mij op intakegesprek kwam, was ik best een beetje zenuwachtig. Op voorhand vertelde ze me dat ze al een goede basiskennis had en een tijd bezig was met gezond eten. Geen gesnoep of enorm veel koolhydraten. Daarom was het des te leuker om te merken dat ik haar nog veel kennis kon meegeven. Vooral als het ging om voldoende energie binnenkrijgen binnen de juiste verhoudingen. Ook uitzoeken welke methode het beste bij haar zou werken was nog een leuke uitdaging. Het mooiste aan haar vond ik, dat ze hoe moeilijk de challenge ook was, ze hem altijd volbracht, om in ieder geval zeker te weten dat het niet aan haar inzet kon liggen dat iets niet zou werken. Uiteindelijk prachtige resultaten, zowel fysiek als mentaal.

Wat gezond eten is, hoefde Nina mij niet uit te leggen. Al ruim 3 jaar ben ik daar mee bezig. Dus afkicken van suikers, meer groente eten en minder brood/aardappelen/pasta hoefde ik niet, dat deed ik al. Maar met alleen gezond eten lukte het mij niet om dat vetlaagjes te verminderen. Vanwege goede resultaten van bekenden die de challenge van Nina hadden meegemaakt, maakte ik toch een afspraak. Wat kon Nina mij nog leren? Toch nog genoeg! Ik bleek in eerste instantie te laag in calorieën te zitten en de verhoudingen tussen kh-eiwit-vet was niet optimaal. Dus eerst moest ik meer gaan eten om daarna aan de slag te gaan met verschillende methodes. Ik vreesde voor de zomervakantie, die middenin mijn challenge viel. Maar het lukte mij, met de adviezen van Nina, daar stabiel door te komen. Door bewuste keuzes te maken en door bij te blijven houden wat ik at, kon ik de lekkere wijntjes en Franse kaasjes blijven eten.
Nina is als coach recht door zee, eerlijk en stelt kritische vragen zodat je gaat nadenken over waarom je iets doet.

Nu 3 maanden later ben ik blij met de resultaten. Mijn doel om mijn vetpercentage te verlagen is gelukt. Daarnaast zit ik lekkerder en strakker in mijn vel en gaan mijn sportprestaties voorruit.

Periode 1 juli t/m 30 september
Leeftijd: 40 jaar
Gewicht: 76.2kg – 72.8kg
Lengte: 182
Vetpercentage: 27.96% – 21.25%
Centimeters:
Heupen: 100 cm – 96.5 cm
Middel: 73 – 68.5 cm
Borst: 80 cm – 76.5 cm
Been: 58.5 cm – 56.5 cm
Bicep: 30 cm – 29 cm

  • Deel dit artikel:

Lekkerder en strakker in mijn vel!

Toen deze dame bij mij op intakegesprek kwam, was ik best een beetje zenuwachtig. Op voorhand vertelde ze me dat ze al een goede basiskennis had en een tijd bezig was met gezond eten. Geen gesnoep of enorm veel koolhydraten. Daarom was het des te leuker om te merken dat ik haar nog veel kennis kon meegeven. Vooral als het ging om voldoende energie binnenkrijgen binnen de juiste verhoudingen. Ook uitzoeken welke methode het beste bij haar zou werken was nog een leuke uitdaging. Het mooiste aan haar vond ik, dat ze hoe moeilijk de challenge ook was, ze hem altijd volbracht, om in ieder geval zeker te weten dat het niet aan haar inzet kon liggen dat iets niet zou werken. Uiteindelijk prachtige resultaten, zowel fysiek als mentaal.

Wat gezond eten is, hoefde Nina mij niet uit te leggen. Al ruim 3 jaar ben ik daar mee bezig. Dus afkicken van suikers, meer groente eten en minder brood/aardappelen/pasta hoefde ik niet, dat deed ik al. Maar met alleen gezond eten lukte het mij niet om dat vetlaagjes te verminderen. Vanwege goede resultaten van bekenden die de challenge van Nina hadden meegemaakt, maakte ik toch een afspraak. Wat kon Nina mij nog leren? Toch nog genoeg! Ik bleek in eerste instantie te laag in calorieën te zitten en de verhoudingen tussen kh-eiwit-vet was niet optimaal. Dus eerst moest ik meer gaan eten om daarna aan de slag te gaan met verschillende methodes. Ik vreesde voor de zomervakantie, die middenin mijn challenge viel. Maar het lukte mij, met de adviezen van Nina, daar stabiel door te komen. Door bewuste keuzes te maken en door bij te blijven houden wat ik at, kon ik de lekkere wijntjes en Franse kaasjes blijven eten.
Nina is als coach recht door zee, eerlijk en stelt kritische vragen zodat je gaat nadenken over waarom je iets doet.

Nu 3 maanden later ben ik blij met de resultaten. Mijn doel om mijn vetpercentage te verlagen is gelukt. Daarnaast zit ik lekkerder en strakker in mijn vel en gaan mijn sportprestaties voorruit.

Periode 1 juli t/m 30 september
Leeftijd: 40 jaar
Gewicht: 76.2kg – 72.8kg
Lengte: 182
Vetpercentage: 27.96% – 21.25%
Centimeters:
Heupen: 100 cm – 96.5 cm
Middel: 73 – 68.5 cm
Borst: 80 cm – 76.5 cm
Been: 58.5 cm – 56.5 cm
Bicep: 30 cm – 29 cm

  • Deel dit artikel:

Lekkerder en strakker in mijn vel!

Toen deze dame bij mij op intakegesprek kwam, was ik best een beetje zenuwachtig. Op voorhand vertelde ze me dat ze al een goede basiskennis had en een tijd bezig was met gezond eten. Geen gesnoep of enorm veel koolhydraten. Daarom was het des te leuker om te merken dat ik haar nog veel kennis kon meegeven. Vooral als het ging om voldoende energie binnenkrijgen binnen de juiste verhoudingen. Ook uitzoeken welke methode het beste bij haar zou werken was nog een leuke uitdaging. Het mooiste aan haar vond ik, dat ze hoe moeilijk de challenge ook was, ze hem altijd volbracht, om in ieder geval zeker te weten dat het niet aan haar inzet kon liggen dat iets niet zou werken. Uiteindelijk prachtige resultaten, zowel fysiek als mentaal.

Wat gezond eten is, hoefde Nina mij niet uit te leggen. Al ruim 3 jaar ben ik daar mee bezig. Dus afkicken van suikers, meer groente eten en minder brood/aardappelen/pasta hoefde ik niet, dat deed ik al. Maar met alleen gezond eten lukte het mij niet om dat vetlaagjes te verminderen. Vanwege goede resultaten van bekenden die de challenge van Nina hadden meegemaakt, maakte ik toch een afspraak. Wat kon Nina mij nog leren? Toch nog genoeg! Ik bleek in eerste instantie te laag in calorieën te zitten en de verhoudingen tussen kh-eiwit-vet was niet optimaal. Dus eerst moest ik meer gaan eten om daarna aan de slag te gaan met verschillende methodes. Ik vreesde voor de zomervakantie, die middenin mijn challenge viel. Maar het lukte mij, met de adviezen van Nina, daar stabiel door te komen. Door bewuste keuzes te maken en door bij te blijven houden wat ik at, kon ik de lekkere wijntjes en Franse kaasjes blijven eten.
Nina is als coach recht door zee, eerlijk en stelt kritische vragen zodat je gaat nadenken over waarom je iets doet.

Nu 3 maanden later ben ik blij met de resultaten. Mijn doel om mijn vetpercentage te verlagen is gelukt. Daarnaast zit ik lekkerder en strakker in mijn vel en gaan mijn sportprestaties voorruit.

Periode 1 juli t/m 30 september
Leeftijd: 40 jaar
Gewicht: 76.2kg – 72.8kg
Lengte: 182
Vetpercentage: 27.96% – 21.25%
Centimeters:
Heupen: 100 cm – 96.5 cm
Middel: 73 – 68.5 cm
Borst: 80 cm – 76.5 cm
Been: 58.5 cm – 56.5 cm
Bicep: 30 cm – 29 cm

  • Deel dit recept: