×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Meer eten, geen honger en toch strakker in je vel

Meer eten, geen honger en toch strakker in je vel

Het leuke aan onderstaande cliënt voor mij was, dat zij in het begin zo erg twijfelde om mee te gaan doen. Maar uiteindelijk degene is die MEGA fanatiek werd! Voor mij alleen maar een compliment, omdat hiermee duidelijk wordt hoe zeer het overkomt bij iemand wat ik graag aan cliënten wil meegeven. Ze ging eten als een pro en zelfs met sociale gelegenheden en vakanties bleef ze bij zichzelf en zorgde ze goed voor haar lichaam. In het hele proces geen een keer gehoord dat ze er klaar mee was, het te moeilijk vond of geen motivatie meer had. Prachtig om te zien hoe haar lichaam zich heeft aangepast naar de voeding die zij begon te eten bij mij. Eten doen we voor prestatie, niet specifiek voor bepaalde lichaamsdelen. Als je goed voor jezelf zorgt, dan past je lichaam zich vanzelf daaraan aan en bereik je op een gezonde en blijvende manier je doelen.

Super trots op je en ik hoop dat je nog een tijdje bij me blijft!
“Zal ik de challenge gaan doen ja of nee? Waarom red ik het zelf niet?Waar is mijn discipline gebleven om “nee” te zeggen tegen de “ongezonde” tussendoortjes? (Want zelf dacht ik te weten dat het daaraan lag) Ik ben super blij dat ik mezelf heb opgegeven voor de challenge. Hier heb ik veel verschillende inzichten gekregen in voeding. Het koste me in het begin veel energie om te kijken waar wat in welke voeding zat. Meer eten was de boodschap. In het begin ik had het idee alsof ik de hele dag aan het eten was. Wat kan (moet) er nog meer bij vandaag? Hierdoor heb ik geen moment een honger gevoel gehad, integendeel zelfs. Een borrel op me werk, etentje met vriendinnen, feestje in het weekend het paste er allemaal in. Bewuste keuzes maken is iets wat ik echt geleerd heb naast het plannen van het eten. Iets wat voor lange tijd zeker vol te houden moet zijn. Nina is heel duidelijk. Ze legt uit wat je de aankomende tijd gaat doen. En dan gaan we kijken wat er voor jou en/of je gezin erin past qua voeding.”

Leeftijd: 37 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: 73.8 kg – 68.6 kg
Vetpercentage: 31.91% – 23.83%
Centimeters
Heupen: 105.5 cm – 96.5 cm
Middel: 77.5 cm – 72 cm
Borst: 79 cm – 74.5 cm
Been: 63.5 cm – 59 cm
Bicep: 29.5 cm – 28.5 cm

  • Deel dit artikel:

Meer eten, geen honger en toch strakker in je vel

Het leuke aan onderstaande cliënt voor mij was, dat zij in het begin zo erg twijfelde om mee te gaan doen. Maar uiteindelijk degene is die MEGA fanatiek werd! Voor mij alleen maar een compliment, omdat hiermee duidelijk wordt hoe zeer het overkomt bij iemand wat ik graag aan cliënten wil meegeven. Ze ging eten als een pro en zelfs met sociale gelegenheden en vakanties bleef ze bij zichzelf en zorgde ze goed voor haar lichaam. In het hele proces geen een keer gehoord dat ze er klaar mee was, het te moeilijk vond of geen motivatie meer had. Prachtig om te zien hoe haar lichaam zich heeft aangepast naar de voeding die zij begon te eten bij mij. Eten doen we voor prestatie, niet specifiek voor bepaalde lichaamsdelen. Als je goed voor jezelf zorgt, dan past je lichaam zich vanzelf daaraan aan en bereik je op een gezonde en blijvende manier je doelen.

Super trots op je en ik hoop dat je nog een tijdje bij me blijft!
“Zal ik de challenge gaan doen ja of nee? Waarom red ik het zelf niet?Waar is mijn discipline gebleven om “nee” te zeggen tegen de “ongezonde” tussendoortjes? (Want zelf dacht ik te weten dat het daaraan lag) Ik ben super blij dat ik mezelf heb opgegeven voor de challenge. Hier heb ik veel verschillende inzichten gekregen in voeding. Het koste me in het begin veel energie om te kijken waar wat in welke voeding zat. Meer eten was de boodschap. In het begin ik had het idee alsof ik de hele dag aan het eten was. Wat kan (moet) er nog meer bij vandaag? Hierdoor heb ik geen moment een honger gevoel gehad, integendeel zelfs. Een borrel op me werk, etentje met vriendinnen, feestje in het weekend het paste er allemaal in. Bewuste keuzes maken is iets wat ik echt geleerd heb naast het plannen van het eten. Iets wat voor lange tijd zeker vol te houden moet zijn. Nina is heel duidelijk. Ze legt uit wat je de aankomende tijd gaat doen. En dan gaan we kijken wat er voor jou en/of je gezin erin past qua voeding.”

Leeftijd: 37 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: 73.8 kg – 68.6 kg
Vetpercentage: 31.91% – 23.83%
Centimeters
Heupen: 105.5 cm – 96.5 cm
Middel: 77.5 cm – 72 cm
Borst: 79 cm – 74.5 cm
Been: 63.5 cm – 59 cm
Bicep: 29.5 cm – 28.5 cm

  • Deel dit artikel:

Meer eten, geen honger en toch strakker in je vel

Het leuke aan onderstaande cliënt voor mij was, dat zij in het begin zo erg twijfelde om mee te gaan doen. Maar uiteindelijk degene is die MEGA fanatiek werd! Voor mij alleen maar een compliment, omdat hiermee duidelijk wordt hoe zeer het overkomt bij iemand wat ik graag aan cliënten wil meegeven. Ze ging eten als een pro en zelfs met sociale gelegenheden en vakanties bleef ze bij zichzelf en zorgde ze goed voor haar lichaam. In het hele proces geen een keer gehoord dat ze er klaar mee was, het te moeilijk vond of geen motivatie meer had. Prachtig om te zien hoe haar lichaam zich heeft aangepast naar de voeding die zij begon te eten bij mij. Eten doen we voor prestatie, niet specifiek voor bepaalde lichaamsdelen. Als je goed voor jezelf zorgt, dan past je lichaam zich vanzelf daaraan aan en bereik je op een gezonde en blijvende manier je doelen.

Super trots op je en ik hoop dat je nog een tijdje bij me blijft!
“Zal ik de challenge gaan doen ja of nee? Waarom red ik het zelf niet?Waar is mijn discipline gebleven om “nee” te zeggen tegen de “ongezonde” tussendoortjes? (Want zelf dacht ik te weten dat het daaraan lag) Ik ben super blij dat ik mezelf heb opgegeven voor de challenge. Hier heb ik veel verschillende inzichten gekregen in voeding. Het koste me in het begin veel energie om te kijken waar wat in welke voeding zat. Meer eten was de boodschap. In het begin ik had het idee alsof ik de hele dag aan het eten was. Wat kan (moet) er nog meer bij vandaag? Hierdoor heb ik geen moment een honger gevoel gehad, integendeel zelfs. Een borrel op me werk, etentje met vriendinnen, feestje in het weekend het paste er allemaal in. Bewuste keuzes maken is iets wat ik echt geleerd heb naast het plannen van het eten. Iets wat voor lange tijd zeker vol te houden moet zijn. Nina is heel duidelijk. Ze legt uit wat je de aankomende tijd gaat doen. En dan gaan we kijken wat er voor jou en/of je gezin erin past qua voeding.”

Leeftijd: 37 jaar
Lengte: 170 cm
Gewicht: 73.8 kg – 68.6 kg
Vetpercentage: 31.91% – 23.83%
Centimeters
Heupen: 105.5 cm – 96.5 cm
Middel: 77.5 cm – 72 cm
Borst: 79 cm – 74.5 cm
Been: 63.5 cm – 59 cm
Bicep: 29.5 cm – 28.5 cm

  • Deel dit recept: