×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Na al die pogingen diëten eindelijk iets wat écht werkt voor mij!

Na al die pogingen diëten eindelijk iets wat écht werkt voor mij!

Als je hard werkt voor wat je graag wilt, dan krijg je wat je wilt. Het kostte haar letterlijk bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zijn. Uiteraard weer super trots op deze doorzetter!!!

“Waar het op neerkomt is dat ik na een hoop pogingen qua diëten en het een en ander aan informatie had vergaart via internet en boeken, het eigenlijk een beetje had opgegeven om mijn vetpercentage naar beneden te brengen. Ik snapte het maar niet waarom het niet lukte, wist ook niet meer waar in te geloven wat zou werken voor mij… En ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben Nina! Eindelijk begrijp ik hoe het een beetje werkt en zeker waar het aan ligt! En ik vind jou een supercoach! Zo duidelijk hoe je het uitlegt en hoe het ook echt is! En niet te vergeten de steun die ik van je kreeg! Super!”

Lengte: 165
Leeftijd: 43 jaar
Gewicht: 69.9 kg – 65 kg
Vetpercentage: 25.24% – 20.01%
Heupen: 97.5 cm – 93.5 cm
Middel: 74.5 cm – 71.5 cm
Borst: 81.5 cm – 78.5 cm
Been: 60 cm – 58 cm
Bicep: 29 cm – 28 cm

  • Deel dit artikel:

Na al die pogingen diëten eindelijk iets wat écht werkt voor mij!

Als je hard werkt voor wat je graag wilt, dan krijg je wat je wilt. Het kostte haar letterlijk bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zijn. Uiteraard weer super trots op deze doorzetter!!!

“Waar het op neerkomt is dat ik na een hoop pogingen qua diëten en het een en ander aan informatie had vergaart via internet en boeken, het eigenlijk een beetje had opgegeven om mijn vetpercentage naar beneden te brengen. Ik snapte het maar niet waarom het niet lukte, wist ook niet meer waar in te geloven wat zou werken voor mij… En ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben Nina! Eindelijk begrijp ik hoe het een beetje werkt en zeker waar het aan ligt! En ik vind jou een supercoach! Zo duidelijk hoe je het uitlegt en hoe het ook echt is! En niet te vergeten de steun die ik van je kreeg! Super!”

Lengte: 165
Leeftijd: 43 jaar
Gewicht: 69.9 kg – 65 kg
Vetpercentage: 25.24% – 20.01%
Heupen: 97.5 cm – 93.5 cm
Middel: 74.5 cm – 71.5 cm
Borst: 81.5 cm – 78.5 cm
Been: 60 cm – 58 cm
Bicep: 29 cm – 28 cm

  • Deel dit artikel:

Na al die pogingen diëten eindelijk iets wat écht werkt voor mij!

Als je hard werkt voor wat je graag wilt, dan krijg je wat je wilt. Het kostte haar letterlijk bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zijn. Uiteraard weer super trots op deze doorzetter!!!

“Waar het op neerkomt is dat ik na een hoop pogingen qua diëten en het een en ander aan informatie had vergaart via internet en boeken, het eigenlijk een beetje had opgegeven om mijn vetpercentage naar beneden te brengen. Ik snapte het maar niet waarom het niet lukte, wist ook niet meer waar in te geloven wat zou werken voor mij… En ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben Nina! Eindelijk begrijp ik hoe het een beetje werkt en zeker waar het aan ligt! En ik vind jou een supercoach! Zo duidelijk hoe je het uitlegt en hoe het ook echt is! En niet te vergeten de steun die ik van je kreeg! Super!”

Lengte: 165
Leeftijd: 43 jaar
Gewicht: 69.9 kg – 65 kg
Vetpercentage: 25.24% – 20.01%
Heupen: 97.5 cm – 93.5 cm
Middel: 74.5 cm – 71.5 cm
Borst: 81.5 cm – 78.5 cm
Been: 60 cm – 58 cm
Bicep: 29 cm – 28 cm

  • Deel dit recept: