×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Succes zit in een klein hoekje!

Succes zit in een klein hoekje!

Joke heeft een mentaliteit waar ik van houd. “Het gewoon doen”. Geen excuses, geen uitweg zoeken en niks uitstellen. Juist! Op die manier haal je je doelen. De tien weken waarin ik Joke heb gecoacht, leken eerder 2 weken te zijn. Door haar volle inzet, heeft zij in een vrij kort tijdsbestek een heel mooi fysiek resultaat geboekt. Doordat ze in CrossFit áltijd alles geeft was het stukje voeding nog de enige schakel die haar weghield van een strakker lijf. Wat voor mij het mooiste was om te zien, dat ze eindelijk doorhad hoe “simpel” het eigenlijk kan zijn, een goed voedingspatroon aanleren. Het emotionele eten ging al snel over in het functionele eten. Hetgeen wat ruimte geeft voor verandering en kennis. Super om die groei te zien in iemand zijn energie, fitheid en geluk met het eigen lijf! Thanks Joke, dat je je liet coachen door mij en dat je van mij zo’n trotse coach hebt gemaakt!!#iwantarmslikejoke

Tot tien weken terug werd ik altijd getagd in van die McDonalds en wijn posts op facebook. ‘Tag een persoon die ook zo’n koelkast wil’, en dan zo’n plaatje van een koelkast met wijntapjes aan de buitenkant. Sporten heb ik altijd wel gedaan, sinds ongeveer 2,5 jaar ben ik fanatiek gaan crossfitten, tot ruim een jaar geleden toen ik geveld werd door een hevige rugblessure. Tot november 2015 heb ik niets aan sport gedaan. Toen Stephan Bes zijn deuren opende bij Crossfit Westenwind in Warmenhuizen heb ik de draad weer opgepakt. Ik trainde weer zo’n 5 keer per week. Door deze fanatieke houding werd ik me ook steeds meer bewust van mijn voeding. Ik at altijd gezond, uitzonderingen daargelaten natuurlijk, maar gewoon veel te veel. Ik was me totaal niet bewust van de calorieën en voedingswaarden die in deze gezonde producten aanwezig waren. Noten? Hartstikke gezond, lekker even een zakje wegwerken tussendoor. Dat kan dus niet, ook niet wanneer je veel sport. Via Stephan kwam ik terecht bij Nina. Zij leerde mij wat mijn lichaam nodig had, leerde me mijn eten in te plannen en zorgde voor een stok achter de deur. Daarnaast stelde zij haalbare maar uitdagende doelen. Er wordt echt gekeken naar wat je als persoon aankunt, dit is voor iedereen natuurlijk weer anders, en in mijn geval voelde zij dat feilloos aan. Ik voel me veel zekerder over mijn lichaam en belangrijker nog, veel fitter! Mijn prestaties in de box zijn verbeterd en daarnaast slaap ik ook veel beter.

Nu de 10 weken challange erop zit, kan ik niet achterover gaan liggen en weer op de oude voet verder gaan. Dat is ook het laatste wat ik wil! Ik ga door, met herziene doelen, nieuwe uitdagingen en zo nu en dan een consult bij Nina!

Gewicht: 74 kg | 73.1 kg
Vetpercentage: 25.85% – 20.24%
Heupen: 101.5 cm | 99.5 cm
Middel: 74 cm | 70.5 cm
Borst: 81.5 cm | 79.5 cm
Been: 58.5 cm | 57 cm
Bicep: 29.5 cm | 30 cm

  • Deel dit artikel:

Succes zit in een klein hoekje!

Joke heeft een mentaliteit waar ik van houd. “Het gewoon doen”. Geen excuses, geen uitweg zoeken en niks uitstellen. Juist! Op die manier haal je je doelen. De tien weken waarin ik Joke heb gecoacht, leken eerder 2 weken te zijn. Door haar volle inzet, heeft zij in een vrij kort tijdsbestek een heel mooi fysiek resultaat geboekt. Doordat ze in CrossFit áltijd alles geeft was het stukje voeding nog de enige schakel die haar weghield van een strakker lijf. Wat voor mij het mooiste was om te zien, dat ze eindelijk doorhad hoe “simpel” het eigenlijk kan zijn, een goed voedingspatroon aanleren. Het emotionele eten ging al snel over in het functionele eten. Hetgeen wat ruimte geeft voor verandering en kennis. Super om die groei te zien in iemand zijn energie, fitheid en geluk met het eigen lijf! Thanks Joke, dat je je liet coachen door mij en dat je van mij zo’n trotse coach hebt gemaakt!!#iwantarmslikejoke

Tot tien weken terug werd ik altijd getagd in van die McDonalds en wijn posts op facebook. ‘Tag een persoon die ook zo’n koelkast wil’, en dan zo’n plaatje van een koelkast met wijntapjes aan de buitenkant. Sporten heb ik altijd wel gedaan, sinds ongeveer 2,5 jaar ben ik fanatiek gaan crossfitten, tot ruim een jaar geleden toen ik geveld werd door een hevige rugblessure. Tot november 2015 heb ik niets aan sport gedaan. Toen Stephan Bes zijn deuren opende bij Crossfit Westenwind in Warmenhuizen heb ik de draad weer opgepakt. Ik trainde weer zo’n 5 keer per week. Door deze fanatieke houding werd ik me ook steeds meer bewust van mijn voeding. Ik at altijd gezond, uitzonderingen daargelaten natuurlijk, maar gewoon veel te veel. Ik was me totaal niet bewust van de calorieën en voedingswaarden die in deze gezonde producten aanwezig waren. Noten? Hartstikke gezond, lekker even een zakje wegwerken tussendoor. Dat kan dus niet, ook niet wanneer je veel sport. Via Stephan kwam ik terecht bij Nina. Zij leerde mij wat mijn lichaam nodig had, leerde me mijn eten in te plannen en zorgde voor een stok achter de deur. Daarnaast stelde zij haalbare maar uitdagende doelen. Er wordt echt gekeken naar wat je als persoon aankunt, dit is voor iedereen natuurlijk weer anders, en in mijn geval voelde zij dat feilloos aan. Ik voel me veel zekerder over mijn lichaam en belangrijker nog, veel fitter! Mijn prestaties in de box zijn verbeterd en daarnaast slaap ik ook veel beter.

Nu de 10 weken challange erop zit, kan ik niet achterover gaan liggen en weer op de oude voet verder gaan. Dat is ook het laatste wat ik wil! Ik ga door, met herziene doelen, nieuwe uitdagingen en zo nu en dan een consult bij Nina!

Gewicht: 74 kg | 73.1 kg
Vetpercentage: 25.85% – 20.24%
Heupen: 101.5 cm | 99.5 cm
Middel: 74 cm | 70.5 cm
Borst: 81.5 cm | 79.5 cm
Been: 58.5 cm | 57 cm
Bicep: 29.5 cm | 30 cm

  • Deel dit artikel:

Succes zit in een klein hoekje!

Joke heeft een mentaliteit waar ik van houd. “Het gewoon doen”. Geen excuses, geen uitweg zoeken en niks uitstellen. Juist! Op die manier haal je je doelen. De tien weken waarin ik Joke heb gecoacht, leken eerder 2 weken te zijn. Door haar volle inzet, heeft zij in een vrij kort tijdsbestek een heel mooi fysiek resultaat geboekt. Doordat ze in CrossFit áltijd alles geeft was het stukje voeding nog de enige schakel die haar weghield van een strakker lijf. Wat voor mij het mooiste was om te zien, dat ze eindelijk doorhad hoe “simpel” het eigenlijk kan zijn, een goed voedingspatroon aanleren. Het emotionele eten ging al snel over in het functionele eten. Hetgeen wat ruimte geeft voor verandering en kennis. Super om die groei te zien in iemand zijn energie, fitheid en geluk met het eigen lijf! Thanks Joke, dat je je liet coachen door mij en dat je van mij zo’n trotse coach hebt gemaakt!!#iwantarmslikejoke

Tot tien weken terug werd ik altijd getagd in van die McDonalds en wijn posts op facebook. ‘Tag een persoon die ook zo’n koelkast wil’, en dan zo’n plaatje van een koelkast met wijntapjes aan de buitenkant. Sporten heb ik altijd wel gedaan, sinds ongeveer 2,5 jaar ben ik fanatiek gaan crossfitten, tot ruim een jaar geleden toen ik geveld werd door een hevige rugblessure. Tot november 2015 heb ik niets aan sport gedaan. Toen Stephan Bes zijn deuren opende bij Crossfit Westenwind in Warmenhuizen heb ik de draad weer opgepakt. Ik trainde weer zo’n 5 keer per week. Door deze fanatieke houding werd ik me ook steeds meer bewust van mijn voeding. Ik at altijd gezond, uitzonderingen daargelaten natuurlijk, maar gewoon veel te veel. Ik was me totaal niet bewust van de calorieën en voedingswaarden die in deze gezonde producten aanwezig waren. Noten? Hartstikke gezond, lekker even een zakje wegwerken tussendoor. Dat kan dus niet, ook niet wanneer je veel sport. Via Stephan kwam ik terecht bij Nina. Zij leerde mij wat mijn lichaam nodig had, leerde me mijn eten in te plannen en zorgde voor een stok achter de deur. Daarnaast stelde zij haalbare maar uitdagende doelen. Er wordt echt gekeken naar wat je als persoon aankunt, dit is voor iedereen natuurlijk weer anders, en in mijn geval voelde zij dat feilloos aan. Ik voel me veel zekerder over mijn lichaam en belangrijker nog, veel fitter! Mijn prestaties in de box zijn verbeterd en daarnaast slaap ik ook veel beter.

Nu de 10 weken challange erop zit, kan ik niet achterover gaan liggen en weer op de oude voet verder gaan. Dat is ook het laatste wat ik wil! Ik ga door, met herziene doelen, nieuwe uitdagingen en zo nu en dan een consult bij Nina!

Gewicht: 74 kg | 73.1 kg
Vetpercentage: 25.85% – 20.24%
Heupen: 101.5 cm | 99.5 cm
Middel: 74 cm | 70.5 cm
Borst: 81.5 cm | 79.5 cm
Been: 58.5 cm | 57 cm
Bicep: 29.5 cm | 30 cm

  • Deel dit recept: