×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Nancy te Hoven

Nancy te Hoven

Owner & Health Coach

Hi! Ik ben Nancy te Hoven, diëtist bij Health & Co. Ik hou van lekker eten, sport ik regelmatig en dit allemaal in balans.

Waarom heb ik voor dit vak gekozen? 

Toen ik begon met studeren was ik erg geïnteresseerd in het gedrag en gedachtes. Daarom startte ik met de opleiding Psychologie aan de Uva. Ik kwam er achter dat ik meer interesse had in voeding en het gedrag en kwam zo uit bij de opleiding Voeding en Diëtetiek. Ik ben tijdens de opleiding veel gaan kijken naar het gedrag achter bepaalde keuzes. Als je kijkt naar de huidige maatschappij wordt er veel ingespeeld op onze mind en komen er veel hypes en quick fixes voorbij. Tijdens de behandeling zet ik mij in voor een langdurig resultaat en wil ik jou de kennis meegeven en zorgen dat jij jouw lichaam beter leert kennen.

Terug ook naar de opleiding. Mijn stage heb ik mogen lopen bij een onderzoek naar een innovatief voedings- en beweegprogramma voor ouderen met obesitas en diabetes type 2, met als doel het verlies van spiermassa te beperken en bloedsuikerspiegels onder controle te houden. Waarom ik dit nou zo interessant vond? Ook hierbij is de maatschappij gericht op de quick fix. Heb je Diabetes Type 2? Medicatie. Maar waarom niet eerst kijken naar de levensstijl en daar kleine aanpassingen in doen?

Health & Co

Vanuit de praktijk coach ik niet enkel mensen die willen afvallen. Ik kijk met jou mee naar de gehele levensstijl en samen gaan we op zoek naar wat bij jou past. Het is belangrijk om haalbare doelen te stellen en het ook leuk te houden voor jezelf. Dan hou je het veel langer vol

Een gezond lichaam en een gezonde mind,
daar sta ik voor!

nancy@healthenco.nl

DSC_0248_aangepast

Coline Schoonbeek

Health Coach

Hey! Ik ben Coline, diëtist en gezondheidswetenschapper bij Health & Co. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, yoga, lekker eten en ontspannen.

Waarom heb ik voor dit vak gekozen? 

Ik had altijd al een bijzondere interesse in gezonde voeding en leefstijl. Als klein meisje wilde ik al gezonde dingen eten en was ik me er bewust van hoe goed ik me voelde als ik genoeg sliep en naar mijn sportclubjes ging. Ook was ik een enorme zoetekauw dus moest ik op zoek naar de juiste balans. Het leek me te gek om hiervoor te gaan studeren en ik heb me dan ook binnen mijn vakgebied veelzijdig ontwikkeld. Ik ben afgestudeerd in zowel de diëtetiek als in gezondheidswetenschappen. Tijdens mijn master heb ik voedingsonderzoek gedaan binnen het VU Medisch Centrum Amsterdam. Als diëtiste heb ik onder andere gewerkt in de ontwikkelingssamenwerking in de tropen, de gehandicaptenzorg en in de eerstelijnszorg. Ik ben daarnaast getraind in yoga, mindfulness en ayurveda.

Health & Co
Mijn advies staat voor duurzame resultaten. Vanuit een holistische visie wil ik klachten aanpakken. Ik adviseer niet alleen over voeding, maar ook andere leefstijlfactoren zijn onderdeel van mijn behandeling. Als academisch diëtist neem ik de laatste wetenschappelijke inzichten, mijn klinische ervaring en de behoefte van degene die ik help in mijn werk mee. Naar mijn idee is voedings- en leefstijladvies maatwerk en zijn de mogelijkheden grenzeloos.

De balans vinden tussen gezond leven en toch genieten,
dat is wat ik graag meegeef!

coline@healthenco.nl