×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Toen mijn broeken te klein werden, werd het tijd om er wat aan te doen!

Toen mijn broeken te klein werden, werd het tijd om er wat aan te doen!

In februari begon ik met de challenge bij Nina. Ik heb altijd veel gesport, tot ik een tijdje naar het buitenland ging. Niet sporten en ongezond eten (en drinken) gingen hun tol eisen. Eenmaal terug in Nederland kon ik niet meer in het ritme komen. Ik had heel weinig energie en zat niet lekker in mijn vel. Daarnaast waren zelfs een aantal broeken te klein geworden. Dit was het moment dat ik vond dat ik er iets aan moest doen.

Nina heeft mij hierbij geholpen. Zij heeft mij iedere week verschillende opdrachten meegegeven en dit begon te werken. Mijn energie kwam terug en ik zat iedere week letterlijk lekkerder in mijn vel. Daarnaast heeft Nina mij laten zien welke voedingsstoffen ik beter kon laten staan, maar ook welke goed voor me waren. Dit betekent niet dat ik alle ‘ongezonde’ dingen gelijk laat staan, maar ik weet nu beter een balans te vinden. Balans vond ik de hele challenge heel belangrijk, want het moet voor jezelf ook leuk houden. Zolang het maar binnen je macro’s past.
Ik ben Nina heel dankbaar voor wat ik nu heb geleerd en zal dit zeker zelfstandig proberen door te zetten!

Resultaten
Leeftijd: 20 jaar
Lengte: 176 cm
Gewicht: 69.5 kg – 67.9 kg
Vetpercentage: 28.20 % – 20.78%
Heupen: 102 cm – 98.5 cm
Middel: 70.2 cm – 67 cm
Borst: 76.5 cm – 74.5 cm
Been: 59 cm – 58 cm
Bicep: 28.5 cm – 26.5 cm

  • Deel dit artikel:

Toen mijn broeken te klein werden, werd het tijd om er wat aan te doen!

In februari begon ik met de challenge bij Nina. Ik heb altijd veel gesport, tot ik een tijdje naar het buitenland ging. Niet sporten en ongezond eten (en drinken) gingen hun tol eisen. Eenmaal terug in Nederland kon ik niet meer in het ritme komen. Ik had heel weinig energie en zat niet lekker in mijn vel. Daarnaast waren zelfs een aantal broeken te klein geworden. Dit was het moment dat ik vond dat ik er iets aan moest doen.

Nina heeft mij hierbij geholpen. Zij heeft mij iedere week verschillende opdrachten meegegeven en dit begon te werken. Mijn energie kwam terug en ik zat iedere week letterlijk lekkerder in mijn vel. Daarnaast heeft Nina mij laten zien welke voedingsstoffen ik beter kon laten staan, maar ook welke goed voor me waren. Dit betekent niet dat ik alle ‘ongezonde’ dingen gelijk laat staan, maar ik weet nu beter een balans te vinden. Balans vond ik de hele challenge heel belangrijk, want het moet voor jezelf ook leuk houden. Zolang het maar binnen je macro’s past.
Ik ben Nina heel dankbaar voor wat ik nu heb geleerd en zal dit zeker zelfstandig proberen door te zetten!

Resultaten
Leeftijd: 20 jaar
Lengte: 176 cm
Gewicht: 69.5 kg – 67.9 kg
Vetpercentage: 28.20 % – 20.78%
Heupen: 102 cm – 98.5 cm
Middel: 70.2 cm – 67 cm
Borst: 76.5 cm – 74.5 cm
Been: 59 cm – 58 cm
Bicep: 28.5 cm – 26.5 cm

  • Deel dit artikel:

Toen mijn broeken te klein werden, werd het tijd om er wat aan te doen!

In februari begon ik met de challenge bij Nina. Ik heb altijd veel gesport, tot ik een tijdje naar het buitenland ging. Niet sporten en ongezond eten (en drinken) gingen hun tol eisen. Eenmaal terug in Nederland kon ik niet meer in het ritme komen. Ik had heel weinig energie en zat niet lekker in mijn vel. Daarnaast waren zelfs een aantal broeken te klein geworden. Dit was het moment dat ik vond dat ik er iets aan moest doen.

Nina heeft mij hierbij geholpen. Zij heeft mij iedere week verschillende opdrachten meegegeven en dit begon te werken. Mijn energie kwam terug en ik zat iedere week letterlijk lekkerder in mijn vel. Daarnaast heeft Nina mij laten zien welke voedingsstoffen ik beter kon laten staan, maar ook welke goed voor me waren. Dit betekent niet dat ik alle ‘ongezonde’ dingen gelijk laat staan, maar ik weet nu beter een balans te vinden. Balans vond ik de hele challenge heel belangrijk, want het moet voor jezelf ook leuk houden. Zolang het maar binnen je macro’s past.
Ik ben Nina heel dankbaar voor wat ik nu heb geleerd en zal dit zeker zelfstandig proberen door te zetten!

Resultaten
Leeftijd: 20 jaar
Lengte: 176 cm
Gewicht: 69.5 kg – 67.9 kg
Vetpercentage: 28.20 % – 20.78%
Heupen: 102 cm – 98.5 cm
Middel: 70.2 cm – 67 cm
Borst: 76.5 cm – 74.5 cm
Been: 59 cm – 58 cm
Bicep: 28.5 cm – 26.5 cm

  • Deel dit recept: