×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Verbazingwekkend hoeveel ik mocht eten en ik evengoed gewicht/cm’ers verloor!

Via Facebook zag ik regelmatig berichten van Health & Co voorbij komen, ik was al geruime tijd met een personal trainer 2x in de week aan het sporten en dacht dat ik ook al gezond at. Daarnaast fiets ik nog 1x in de week of ga ik naar de sportschool.

In september ben ik begonnen aan de 10 weken challenge bij Nina, verbazingwekkend hoeveel ik mocht (moest) eten, dat is mij echt 100% meegevallen. Het begin is wat lastig, alles wegen en kijken wat er in je eten zit, maar na twee weken gaat het bijna vanzelf. Het moeilijkste is afwisselend eten.

De wekelijkse bezoeken bij Nina werden bijna saai ;-), alles ging goed en ook het afvallen ging uitstekend! Met sporten kon je ook heel goed vooruitgang merken, in het begin vond ik hardlopen echt niet leuk maar langzaamaan ging het steeds makkelijker en kon ik duidelijk merken dat mijn conditie met sprongen vooruit ging.

Na een week of twee drie werd de dagelijkse hoeveelheid calorieën dan ook naar beneden bijgesteld, en een paar weken later weer. In het begin merk je dit wel, maar na twee/drie dagen ben je het gewend. Wat ik vooral goed kon merken was toen ik s avonds probeerde zo min mogelijk koolhydraten te eten, ik sliep opeens veel beter!

De kilo’s vlogen eraf net als de cm’s en m’n vetpercentage. Aan het eind van de challenge is mijn gewicht prima, maar mag het vetpercentage nog wel iets lager. Ik ga dus voorlopig nog even door, halverwege januari heb ik wel weer een afspraak met Nina om te kijken hoe ik er dan voorsta en om te kijken hoe ik dan verder wil.

Het leuke van de app vond ik wel het puzzelen, ’s avonds op de bank alvast gaan kijken wat je morgen gaat eten en wat er nog wel of niet in je schema past. Zelfs een keer uit eten kan prima, als je maar de juiste dingen kiest. Ook zelf lekkere dingen maken gebeurd regelmatig, het bananenbrood en de tomatensoep zijn favoriet.

Ik kan iedereen die gezonder wil leven aanraden om eens bij Health & Co langs te gaan, het heeft mij heel erg goed geholpen op een achteraf gezien gemakkelijke en leuke manier!

Daan
33 jaar
Lengte: 185cm
Gewicht: 99.2kg | 87kg
Borst: 108.5 cm | 99 cm
Taille: 93 cm | 78 cm
Heupen: 106 cm | 98.5 cm
Bicep: 34 cm | 31.5 cm
Been: 63 cm | 59 cm

  • Deel dit artikel:

Verbazingwekkend hoeveel ik mocht eten en ik evengoed gewicht/cm’ers verloor!

Via Facebook zag ik regelmatig berichten van Health & Co voorbij komen, ik was al geruime tijd met een personal trainer 2x in de week aan het sporten en dacht dat ik ook al gezond at. Daarnaast fiets ik nog 1x in de week of ga ik naar de sportschool.

In september ben ik begonnen aan de 10 weken challenge bij Nina, verbazingwekkend hoeveel ik mocht (moest) eten, dat is mij echt 100% meegevallen. Het begin is wat lastig, alles wegen en kijken wat er in je eten zit, maar na twee weken gaat het bijna vanzelf. Het moeilijkste is afwisselend eten.

De wekelijkse bezoeken bij Nina werden bijna saai ;-), alles ging goed en ook het afvallen ging uitstekend! Met sporten kon je ook heel goed vooruitgang merken, in het begin vond ik hardlopen echt niet leuk maar langzaamaan ging het steeds makkelijker en kon ik duidelijk merken dat mijn conditie met sprongen vooruit ging.

Na een week of twee drie werd de dagelijkse hoeveelheid calorieën dan ook naar beneden bijgesteld, en een paar weken later weer. In het begin merk je dit wel, maar na twee/drie dagen ben je het gewend. Wat ik vooral goed kon merken was toen ik s avonds probeerde zo min mogelijk koolhydraten te eten, ik sliep opeens veel beter!

De kilo’s vlogen eraf net als de cm’s en m’n vetpercentage. Aan het eind van de challenge is mijn gewicht prima, maar mag het vetpercentage nog wel iets lager. Ik ga dus voorlopig nog even door, halverwege januari heb ik wel weer een afspraak met Nina om te kijken hoe ik er dan voorsta en om te kijken hoe ik dan verder wil.

Het leuke van de app vond ik wel het puzzelen, ’s avonds op de bank alvast gaan kijken wat je morgen gaat eten en wat er nog wel of niet in je schema past. Zelfs een keer uit eten kan prima, als je maar de juiste dingen kiest. Ook zelf lekkere dingen maken gebeurd regelmatig, het bananenbrood en de tomatensoep zijn favoriet.

Ik kan iedereen die gezonder wil leven aanraden om eens bij Health & Co langs te gaan, het heeft mij heel erg goed geholpen op een achteraf gezien gemakkelijke en leuke manier!

Daan
33 jaar
Lengte: 185cm
Gewicht: 99.2kg | 87kg
Borst: 108.5 cm | 99 cm
Taille: 93 cm | 78 cm
Heupen: 106 cm | 98.5 cm
Bicep: 34 cm | 31.5 cm
Been: 63 cm | 59 cm

  • Deel dit artikel:

Verbazingwekkend hoeveel ik mocht eten en ik evengoed gewicht/cm’ers verloor!

Via Facebook zag ik regelmatig berichten van Health & Co voorbij komen, ik was al geruime tijd met een personal trainer 2x in de week aan het sporten en dacht dat ik ook al gezond at. Daarnaast fiets ik nog 1x in de week of ga ik naar de sportschool.

In september ben ik begonnen aan de 10 weken challenge bij Nina, verbazingwekkend hoeveel ik mocht (moest) eten, dat is mij echt 100% meegevallen. Het begin is wat lastig, alles wegen en kijken wat er in je eten zit, maar na twee weken gaat het bijna vanzelf. Het moeilijkste is afwisselend eten.

De wekelijkse bezoeken bij Nina werden bijna saai ;-), alles ging goed en ook het afvallen ging uitstekend! Met sporten kon je ook heel goed vooruitgang merken, in het begin vond ik hardlopen echt niet leuk maar langzaamaan ging het steeds makkelijker en kon ik duidelijk merken dat mijn conditie met sprongen vooruit ging.

Na een week of twee drie werd de dagelijkse hoeveelheid calorieën dan ook naar beneden bijgesteld, en een paar weken later weer. In het begin merk je dit wel, maar na twee/drie dagen ben je het gewend. Wat ik vooral goed kon merken was toen ik s avonds probeerde zo min mogelijk koolhydraten te eten, ik sliep opeens veel beter!

De kilo’s vlogen eraf net als de cm’s en m’n vetpercentage. Aan het eind van de challenge is mijn gewicht prima, maar mag het vetpercentage nog wel iets lager. Ik ga dus voorlopig nog even door, halverwege januari heb ik wel weer een afspraak met Nina om te kijken hoe ik er dan voorsta en om te kijken hoe ik dan verder wil.

Het leuke van de app vond ik wel het puzzelen, ’s avonds op de bank alvast gaan kijken wat je morgen gaat eten en wat er nog wel of niet in je schema past. Zelfs een keer uit eten kan prima, als je maar de juiste dingen kiest. Ook zelf lekkere dingen maken gebeurd regelmatig, het bananenbrood en de tomatensoep zijn favoriet.

Ik kan iedereen die gezonder wil leven aanraden om eens bij Health & Co langs te gaan, het heeft mij heel erg goed geholpen op een achteraf gezien gemakkelijke en leuke manier!

Daan
33 jaar
Lengte: 185cm
Gewicht: 99.2kg | 87kg
Borst: 108.5 cm | 99 cm
Taille: 93 cm | 78 cm
Heupen: 106 cm | 98.5 cm
Bicep: 34 cm | 31.5 cm
Been: 63 cm | 59 cm

  • Deel dit recept: