×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Wat een lijf, ik ben trots!!

Wat een lijf, ik ben trots!!

Al slank zijn, maar toch nog wat finetunen? Na drie kinderen gekregen te hebben in 3,5 jaar is dit echt een prachtig resultaat! Wat een lijf, ik ben trots!!

Na altijd bezig te zijn met mijn lijf en gewicht en vorig jaar met mijn gezondheid lopen kwakkelen, ben ik er door Nina achter gekomen altijd te kort gegeten te hebben en vooral tekort aan voedingsstoffen.

In combinatie met crossfit is mijn lichaam echt veranderd!! Ik ben op een andere manier met eten bezig en vind het ook leuker om in de keuken te staan. Super blij mee en altijd goed en eerlijk gecoacht door Nina.

Bedankt en we gaan samen door.

Leeftijd: 39 jaar
Lengte: 174 cm
Gewicht: 68.4kg – 62.4 kg
Vetpercentage: 24.11% – 18.20%
Centimeters:
Heupen: 102.5 cm – 95 cm
Middel: 71 cm – 66.5 cm
Borst: 73.5 cm – 71 cm
Been: 58.5 cm – 55 cm
Bicep: 29.5 cm – 27.5 cm

  • Deel dit artikel:

Wat een lijf, ik ben trots!!

Al slank zijn, maar toch nog wat finetunen? Na drie kinderen gekregen te hebben in 3,5 jaar is dit echt een prachtig resultaat! Wat een lijf, ik ben trots!!

Na altijd bezig te zijn met mijn lijf en gewicht en vorig jaar met mijn gezondheid lopen kwakkelen, ben ik er door Nina achter gekomen altijd te kort gegeten te hebben en vooral tekort aan voedingsstoffen.

In combinatie met crossfit is mijn lichaam echt veranderd!! Ik ben op een andere manier met eten bezig en vind het ook leuker om in de keuken te staan. Super blij mee en altijd goed en eerlijk gecoacht door Nina.

Bedankt en we gaan samen door.

Leeftijd: 39 jaar
Lengte: 174 cm
Gewicht: 68.4kg – 62.4 kg
Vetpercentage: 24.11% – 18.20%
Centimeters:
Heupen: 102.5 cm – 95 cm
Middel: 71 cm – 66.5 cm
Borst: 73.5 cm – 71 cm
Been: 58.5 cm – 55 cm
Bicep: 29.5 cm – 27.5 cm

  • Deel dit artikel:

Wat een lijf, ik ben trots!!

Al slank zijn, maar toch nog wat finetunen? Na drie kinderen gekregen te hebben in 3,5 jaar is dit echt een prachtig resultaat! Wat een lijf, ik ben trots!!

Na altijd bezig te zijn met mijn lijf en gewicht en vorig jaar met mijn gezondheid lopen kwakkelen, ben ik er door Nina achter gekomen altijd te kort gegeten te hebben en vooral tekort aan voedingsstoffen.

In combinatie met crossfit is mijn lichaam echt veranderd!! Ik ben op een andere manier met eten bezig en vind het ook leuker om in de keuken te staan. Super blij mee en altijd goed en eerlijk gecoacht door Nina.

Bedankt en we gaan samen door.

Leeftijd: 39 jaar
Lengte: 174 cm
Gewicht: 68.4kg – 62.4 kg
Vetpercentage: 24.11% – 18.20%
Centimeters:
Heupen: 102.5 cm – 95 cm
Middel: 71 cm – 66.5 cm
Borst: 73.5 cm – 71 cm
Been: 58.5 cm – 55 cm
Bicep: 29.5 cm – 27.5 cm

  • Deel dit recept: