De juiste verhoudingen

Ik had al zoveel dingen geprobeerd: Sonja Bakker, paleo, dr. Frank en zelfs in een ver verleden weight watchers. Na mijn laatste poging van koolhydraatarm eten was het effect totaal averechts. Het lukte me maar om paar dagen me strikt aan de voorgeschreven voedingsmiddelen te houden. Vervolgens ging ik volledig los op alles wat ik maar kon vinden aan etenswaren.

De juiste verhoudingen
Tot ik iemand sprak bij de crossfit Heerhugowaard die allerlei dingen aan het eten was na de training die voor mij not done waren. Ze vertelde me dat ze bij Nina kwam en dat ze leerde om in de juiste verhoudingen te eten én daar ook nog eens bij afviel. Ik heb contact gezicht met Nina en de klik was er gelijk.

Herkenning
Ik ben op gesprek gegaan en zag iemand voor me die gewoon snapte waar mijn struikelblokken lagen. Zo fijn om herkenning te ervaren! We zijn aan de slag gegaan en het was wel een enorme omschakeling. Ik moest veel meer gaan eten, en het bizarre was dat ik al gelijk verminderde in vetpercentage.

Een wijntje en uit eten
Nina leert je om de juiste verhoudingen te vinden tussen eiwitten, vetten en koolhydraten en wat je kan invullen met eten wat jij lekker vindt. Dus een lekker wijntje of uit eten gaan, dat kan evengoed. Nu aan het eind van mijn challenge ben ik super trots op wat ik bereikt heb. Geen vreetbuien meer en voel me veel prettiger. En daarnaast ook nog een veel strakker lijf! Ik kan het iedereen aanraden!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin