8 redenen waarom jij onze challenge zou moeten volgen!

Vetpercentage buik Health & Co
Steeds meer mensen maken kennis met Health & Co. Veel mensen hebben al de overstap gemaakt naar dit ‘dieet’ en profiteren nu van de voordelen: gezonder én slanker! Maar eigenlijk vinden wij het geen dieet. Het is een manier van eten en leven waarbij je je beter gaat voelen en zal afvallen. Hieronder 8 redenen waarom jij ook de challenge aan wilt gaan!

1. We maken onze cliënten hun eigen health coaches
We leren onze cliënten waarom ze iets eten, hoeveel ze moeten eten en wat daarvan het effect is op je lichaam, gezondheid en geest. We maken onze cliënten eigen “health coaches”. Of ze nou gespierder willen worden, zich lekkerder in hun vel willen voelen of slank willen zijn, op elk gebied kan Health & Co helpen. Dus geen dieet, maar een investering voor de rest van je leven. Na ons programma heb je alle kennis in huis en is een dieet of coach overbodig.

2. Geen hulpmiddelen
Bij Health & Co maken we GEEN gebruik van medicijnen, hormoontherapieën, kunstmatige supplementen of andere hormoon beïnvloeders. Er zijn duizenden verschillende voedingsadviezen, levensstijladviezen en trainingsadviezen die allemaal kunnen werken. Ons doel is om advies te geven over wat voor jou persoonlijk gaat werken. En om je te coachen om deze veranderingen waar te gaan maken.

3. Calorieën tellen, maar je hoeft ze niet te tellen.
Met Health & Co zijn er meerdere opties voor het bijhouden en loggen van jouw dagelijkse calorie inname. Daarnaast leer je over de eigenschappen en het belang van macro- en micronutriënten. Om het jou soms wat makkelijker te maken voorzien wij je van honderden voorbeeldrecepten. Zo is er altijd een oplossing als je even geen inspiratie hebt met koken. Ook heb je de beschikking over een uitgebreide lijst met aanbevolen producten, waarin er duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen producten die bijdragen aan het behalen van jouw gewenste resultaat en producten die je beter kunt laten staan. Iedere methode om je voeding te registreren biedt enige flexibiliteit, dit is in onze visie nodig voor het behalen én behouden van jouw gewenste resultaat.

4. Sporten is geen vereiste*
Het proces om af te vallen bestaat 70% uit voeding en 30% uit sporten. Dit is velen een grote verrassing. Afvallen kan zelfs door gezond te eten en niet te sporten. Hoewel sport natuurlijk wel gezond is voor je lichaam! Vooral voor mensen die het heel druk hebben en geen tijd hebben om te sporten, kan voeding een belangrijke rol spelen. Voor je gezondheid is het wel van belang dat je minimaal 30 minuten per dag beweegt, bijvoorbeeld door te lopen, zwemmen, lichamelijk werk te verrichten of fietsen. De meeste mensen halen de 30 minuten makkelijk. Het komt er dus op neer dat voeding veel belangrijker is om af te vallen dan sporten.
(*Afhankelijk van je doel)

5. 24/7 coaching
24 uur per dag, 7 dagen per week staan we voor je klaar. Dit maakt onze begeleiding persoonlijker. Wij houden je gemotiveerd, geven feedback op je voeding, maken persoonlijke trainingsschema’s, houden nauwlettend je voortgang in de gaten en stellen samen (sub) doelen. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie op vragen (die je onbeperkt kunt stellen).

6. Eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos
Voorafgaand aan de 10-weken-challenge maken we een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek. Dit gratis intakegesprek houdt in:
Voedingsanalyse
Trainingsanalyse
Leefstijl analyse
Gewicht en huisplooi meting
Doelen en wensen
Met de uitgebreide intake krijg je een goed beeld van je gezondheid, voedingspatroon en leefstijl. Na het bespreken van jouw doelstelling gaan we gericht op zoek naar een passende strategie die bij je past met mogelijke vervolgstappen.

7. Vergoeding door je zorgverzekeraar
In de meeste gevallen worden de consulten bij Health & Co gedeeltelijk of volledig vergoed vanuit aanvullende pakketten van je zorgverzekeraar. Tevens gaat dit niet ten koste van je eigen risico!

8. Werkt ook op lange termijn
Wij geloven in een duurzaam en langdurig resultaat in plaats van symptoombestrijding of kortstondig kilo’s verliezen. We houden je resultaten wekelijks bij en analyseren ze. Zo kunnen we jouw challenge iedere week aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften.

Wil jij net ook afslanken en in shape komen? Schrijf je dan in via deze link en start direct met jouw plan.

Twijfel je nog en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over welk plan het beste bij jou past? Stuur dan gerust een berichtje of een e-mail.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin