9 kilo lichter en meer energie

“Ik ben nu 9 kilo lichter, heb meer energie en zit ik lekker in mijn vel!”

Beginnen valt niet mee. Sinds 2015 volg ik Health & Co al; heerlijke recepten, mooie foto’s en goede resultaten. Het maakte mij nieuwsgierig, zal ik mij wel of niet inschrijven? ⁣

Ik kijk het nog even aan en ga alleen op reis. Terug gekomen had ik een nieuw doel; een fit gespierd lichaam. Ik schrijf me in bij crossfit, mega leuk en uitdagend maar zonder de juiste begeleiding lukt het me niet “die body” te krijgen die ik wil. ⁣

In februari besloot ik mij in te schrijven. Ik werd gekoppeld aan Margot. Een aangename kennismaking waarin we mijn doelen en wensen besproken hebben en hoe te verwezenlijken.⁣ Het ging in het begin met ups en downs maar Margot is een enorme steun geweest. We vonden altijd een oplossing en het begon steeds makkelijk te worden, ook om het zo nu en dan af en toe lost te laten.⁣ Margot heeft me veel inzicht gegeven, in voeding, gezondere keuzes maken en ook door mij opdrachten te geven en mij uit te dagen steeds meer kennis op te doen, voor het hele gezin. ⁣Naast haar wetenschap van voeding heeft Margot oprecht aandacht voor je; vraagt altijd naar mijn gesteldheid, hoe ik mee voel en of er ruimte is voor verandering. ⁣

Door een blesssure heeft de crossfit op zich moeten laten wachten, maar de gespierde body komt wel. Ik ben nu 9 kilo lichter, heb meer energie en zit ik lekker in mijn vel! ⁣

-Dayen⁣

⁣Resultaten:⁣
Gewicht Start: 65 kg | Eind: 56 kg⁣
Vetpercentage Start: 28 % | Eind: 25 %⁣
Heupomtrek Start: 94cm | Eind: 84 cm
Tailleomtrek Start: 71cm | Eind: 65 cm
Arm omtrek. Start: 29cm | Eind: 26 cm

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin