Back in shape actie

De zomer is helaas voorbij en wellicht ben je alweer hard aan het werk. Het kan zijn dat je nu op de weegschaal gaat staan en schrikt. Je dacht dat je maar twee kilo was aangekomen tijdens je vakantie, maar het blijken er toch echt vijf te zijn. Na een week is er misschien wel 1,5 kilo vocht af, maar daarna blijf je hangen.

Voor velen is het de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan. Dit betekent dat september en oktober populaire maanden zijn om te starten met een gezond voedingspatroon. De vakantiekilo’s moeten eraf, er komt een bruiloft aan of je zit misschien al met gedachten in je kerstpak?

Wil jij verzekerd zijn van een plek bij één van onze coaches? Schrijf je dan in vóór 31 oktober om je plek veilig te stellen! Ga naar www.healthenco.nl/schrijf-je-nu-in/ en start al vanaf €59,- per maand met jouw plan.

* 6 maanden Offline: €89,- Online: €79,-
* 12 maanden Offline: €79,- Online: €69,-
* 18 maanden Offline: €69,- Online: €59,-

Vergeet niet bij je inschrijving de kortingscode “backinshape” te gebruiken!

Heb je je ingeschreven vóór 31 oktober, maar zijn helaas de plekken deze maand vol in de door jou gekozen praktijk? Geen paniek! Je mag evengoed gebruik maken van de actie wanneer de startdatum van jouw traject na 31 oktober is.

P.S. Mocht je je inschrijven voor deze actie en het bedrag in één keer willen betalen, ontvang je van ons nog eens 10% korting over het totaal bedrag! Dit betekent een korting van maar liefst €113,40 totaal bij een 6 maanden offline traject!

Heb je nog een vraag? ⠀⠀
⠀⠀
Chat met ons via Facebook of onze website
Mail naar info@healthenco.nl⠀⠀
Bel op 072 – 531 84 88⠀⠀
Whatsapp naar 06 – 23 59 74 78⠀

——-——-——-

Voorwaarden Back in shape actie

A. Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Health & Co Back in shape actie (verder te noemen: de actie), gevestigd en kantoorhoudend aan J.J.P. Oudweg 8 te Heerhugowaard (verder te noemen: Health & Co). Deze actie heeft tot doel om door middel van een speciale aanbieding voor Health & Co cliënten (verder te noemen: cliënt of cliënten), nieuwe cliënten te werven (verder te noemen: de koper of kopers).

B. Deelname
Deelname aan de actie staat open voor alle cliënten, die een abonnement hebben lopen bij Health & Co. Voor de kopers zijn de Algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden op:www.healthenco.nl/voorwaarden.

C. Doel van de actie
Met de Health & Co actie kunnen cliënten tegen korting het coachingsprogramma van Health & Co te volgen.

D. Hoe het werkt
Kopers kunnen via www.healthenco.nl/startnu de kortingscode ‘backinshape’ in de kortingscode veld invoeren.

E. Klachten
Klachten over al dan niet toegekende tegoeden dienen uiterlijk binnen 30 dagen na de facturatie via het contactformulier op www.healthenco.nl te worden ingediend, bij gebreke waarvan de klacht niet ontvankelijk is en de rechten van de deelnemer vervallen. Deelnemers die een klacht hebben ingediend ontvangen binnen 1 week een bevestiging van de ontvangst van de klacht en uiterlijk binnen 6 weken na het indienen van hun klacht een reactie.

F. Aansprakelijkheid
Health & Co is niet aansprakelijk voor eventuele schade van de deelnemer in het kader van de actie. In gevallen van fraude of andere onregelmatigheden die door de aanbieder in het kader van deze actie worden vastgesteld, zal de deelnemer direct worden uitgesloten van verdere deelname en zal niet tot uitkering van de aanbieding worden overgegaan, of wordt het reeds uitgekeerde bedrag teruggevorderd, en wordt eventuele schade verhaald.

G. Slotbepalingen
Health & Co heeft het recht om de actie voorwaarden tussentijds te wijzigen. Wijzigingen worden gepubliceerd via www.healthenco.nl. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer in te stemmen met deze actie voorwaarden.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin