Download de brochure
Bedrijfsdiëtist

Wij helpen jou naar een vitale organisatie!

Dietist vitaliteit
Bedrijfsdiëtist

Jouw organisatie vitaal onder begeleiding van professionele diëtisten

We begrijpen hoe belangrijk het is om gezond en energiek te blijven op de werkplek. Onze bedrijfsdiëtiste is er om jouw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van jullie gezondheidsdoelen.

We bieden verschillende diensten aan; of het nu gaat om gewichtsbeheersing, het verminderen van stress of het verhogen van de productiviteit, er is van alles mogelijk.

Zijn jullie op zoek naar professionele begeleiding en ondersteuning op het gebied van voeding en leefstijl binnen de organisatie? Download dan onze brochure voor meer informatie en de mogelijkheden.

Een gezondere werkplek begint hier

Onze bedrijfsdiëtiste staat klaar om je organisatie te helpen bij het behalen van jullie gezondheidsdoelen.

Of het nu gaat om gewichtsbeheersing, stressvermindering of het verhogen van de productiviteit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag nu onze brochure aan meer informatie en ontdek de mogelijkheden.

Dietisten duurzaam

De bedrijfsdiëtisten
van Health & Co

Wij zijn Marloes en Nancy en helpen jouw organisatie en werknemers naar een gezonde en vitale toekomst.

Health & Co is opgericht vanuit de ambitie om met de juiste voedingszorg en aandacht voor mentaal en fysiek welzijn, een bijdrage te leveren aan een gebalanceerde leefstijl, waarbij de vitaliteit en gezondheid van werknemers voorop staat.

Een aantal van onze pakketten die onze bedrijfsdiëtisten jouw organisatie kunnen bieden

Health Check

Groepstraining

10 weekse cursus

Kies voor een vitale organisatie!

Benieuwd naar hoe een bedrijfsdiëtist jouw bedrijf kan helpen om je medewerkers fitter en vitaler te maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!