Door Health & Co en CrossFit veel zekerder geworden!

Er komen vaak cliënten die voordat ze bij mij kwamen al veel manieren hadden geprobeerd om hun doelen te behalen. Als dit het geval is vind ik het een des te leuker om de uitdaging aan te gaan om ervoor te zorgen dat ze dit wel kunnen vasthouden. Zo ook voor onderstaande cliënt, al vaker dingen geprobeerd maar nog niet echt iets gevonden waarbij ze het gevoel had dat ze een blijvende verandering zou kunnen doormaken. Bij mij haar hele levensstijl omgegooid en een van de grootste fanatiekelingen geworden! Super leuk om te zien hoe iemand zoveel interesse krijgt voor mijn beroep en dat zo rond verteld!

Super trots op je topper, ga zo door!

Ik ben echt een gezelligheidseter en ben ook iemand die van veel eten houdt. Het kan ook aan mijn roots liggen, maar het is een grote valkuil van mij geweest. Maar daarnaast ben ik ook een grote emotie-eter. In de afgelopen jaren op een slechte manier van zwaar naar slank gegaan. In november overleed mijn moeder. Dit was voor mij een trigger om veel te gaan eten hierdoor ging ik mijzelf overeten. Twee weken na deze gebeurtenis ben ik op crossfit gegaan bij Stephan bij CrossFit Westenwind. Ik begon met 1x in de week, maar dat zet niet veel zoden aan de dijk. Hier ben ik ook met Health & Co in aanraking gekomen en dit was de beste beslissing die ik ooit heb kunnen nemen.

Ik heb veel geleerd van Nina en ik vind het een uitdaging om recepten te verzinnen echt leuk om te doen. CrossFit en Nina zijn mijn redders geweest en ben ik zoveel zekerder geworden in alles en ik doe nu zelfs 3 a 4 keer in de week CrossFit! Op naar de volgende maanden . Mijn dank is groot Nina!

Lengte: 1.66
Leeftijd: 35 jaar
Gewicht: 70.2kg – 72.8kg
Vetpercentage: 33.60% – 29.03%
Heupen: 103 cm – 97.5 cm
Middel: 82.5 cm – 76 cm
Borst: 86 cm – 81 cm
Been: 61 cm – 57 cm
Bicep: 32 cm – 30 cm

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin