Gewoon kunnen eten en toch afvallen

Resultaat afvallen man

In 2018 zat ik slecht in me vel en dat resulteerde in slecht eten en teveel waardoor ik van een 83kg naar 99kg ging. Waardoor het sporten ook niet meer ging, gezien me buik behoorlijk in de weg zat en ik geen lucht kreeg. Ik moest echt iets aan mijn gezondheid gaan doen…

Dit had ik in me leven nog nooit overwogen, ik ging dan ook voor het eerst opzoek naar iemand die mij kon helpen. Ik heb op diverse deuren geklopt, maar niks sprak mij aan. Tot ik op Facebook Health & Co tegen kwam. De slogan van Health & Co ‘’Het gaat niet om wat je niet eet, het gaat om wat je wel eet’’, sprak mij meteen aan, gewoon kunnen eten en toch afvallen en op gewicht blijven.

Ik had direct een mail verstuurt en die zelfde dag kreeg ik bericht voor een intake afspraak met coach Nina, wat een topper zeg, de info die ze me gaf werd ik enthousiast van en wilde graag gelijk beginnen. Nu zijn we iets meer als een half jaar verder en ben ik van 99kg naar 88kg gegaan en de kilo’s zeggen me nu niet veel meer, wel hoe me lichaam er nu uitziet. Alles is afgeslankt en de cm zijn behoorlijk vermindert.
Doordat ik zag dat ik normaal kon eten en toch afvallen en de recepten die je krijg zo makkelijk zijn en iedereen kan maken, geen moeilijke recepten. Gewoon makkelijk boodschappen doen en dat gaf me zoveel voldoening dat het makkelijk is vol te houden. Nu ben ik zover dat het een levensstijl is geworden die perfect bij mij past.

Inmiddels heb ik ook het sporten weer opgepakt, 4x in de week Bodycombat en 2x hardlopen erbij, en als doel heb gesteld om de City Run 5km te lopen en dit jaar nog een paar extra km erbij te gaan lopen.
Hoe ik me voel dat is echt niet te beschrijven, zo heerlijk opgewekt en beter in me vel en dat is te zien en zo blij dat ik Nina heb leren kennen.

Groetjes Kees


Gewicht voor: 99.8kg
Gewicht na: 86.9kg
Vet% voor: 35.2%
Vet% na: 28.7%
Middelomvang voor: 111 cm
Middelomvang na: 98 cm
Man die is afgevallen zonder hongerAfslank resultaat

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin