Gezond zwanger zijn of worden? Must read!

PCOS

Steeds meer vrouwen met een kinderwens blijken onvruchtbaar, steeds meer vrouwen krijgen te maken met klachten tijdens de zwangerschap en hebben hier na de bevalling nog langdurig last van. Kinderen worden steeds vaker ziek geboren of de ziekte openbaart zich tijdens de eerste levensjaren. Eetgewoontes, je levensstijl, stress en relatief weinig beweging hebben hier een groot aandeel in. Een onderwerp dat we graag aandacht aan geven bij Health & Co.

Het is tijd om verandering aan te brengen in de manier van leven en eten. Als je ervoor zorgt dat je lichaam in balans is, zorg je ervoor dat lichaamsprocessen zoals zwangerschap, herstel en preventie van ziektes, optimaal worden volbracht. Je kan je lichaam en geest zelf ondersteunen door rijke voedingsmiddelen te eten, geluk te ervaren en te zorgen voor ontspanning.
Tijdens de zwangerschap wordt de basis van het leven van het kindje gelegd. Door stellen voor, tijdens en na de zwangerschap te begeleiden bij hun voeding- en leefstijl wordt er gestreefd naar een gezonde toekomst voor onszelf en onze kinderen.

Heb jij een kinderwens, ben je zwanger of gun je iemand dit in jou omgeving? Overweeg dan om het boek ‘Vitaal van Start’ van Sanne Knijn, te lezen of cadeau te geven. In ‘Vitaal Van Start’ geeft Sanne Knijn onderbouwde informatie en praktische tips aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn.

De missie van Sanne Knijn is om zoveel mogelijk medemensen gezond te laten eten en leven, met name: stellen met een kinderwens (ook als er sprake is van onvruchtbaarheid), moeders die zwanger zijn en klachten ervaren, jonge moeders tijdens het herstel van de zwangerschap en bevalling en kinderen en volwassenen met (chronische) aandoeningen. Deze missie sluit aan bij die van Health & Co, vandaar dat wij dit boek ook zeker aanraden!

Het boek bestellen doe je door te klikken op: ‘Vitaal van Start’

Vitaal van start boek en schrijfster Sanne Knijn

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin