Health Challenge

Start vandaag jouw
gezonde leefstijl met de
10-daagse Health Challenge

Door middel van dagelijkse video’s, opdrachten, tips en recepten krijg je binnen no-time meer inzicht over wat jouw lichaam nodig heeft.

Daarnaast heb jij 24/7 toegang tot de chat met de diëtiste!

Team Health & Co
Health & Cursus

Wat kan je verwachten?

10 Dagen

Chatten met de diëtiste

200+ Recepten

Veelgestelde vragen

Je kunt elke moment starten. Vanaf het moment dat jij de betaling hebt gedaan, start de Health Challenge op de eerst volgende maandag.

Zeker! Je krijgt een eigen online omgeving waar een chat in zit. Binnen die chat kun jij vragen stellen aan een professionele diëtiste.

Red je het niet om in 10 dagen de Health Challenge af te ronden? Na aanmelden heb je 30 dagen toegang tot jouw online dashboard.

Ja, dat kan zeker! Naast de Health & Cursus kun je ook een start maken met een van de Health Plannen. Bij deze plannen wordt je volledig 1-op-1 begeleid door de diëtisten van Health & Co.

De Health Challenge is gemaakt door de diëtisten van Health & Co.

Alle coaches van Health & Co zijn gediplomeerd diëtist en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Tevens hebben een aantal coaches de master Gezondheidswetenschappen afgerond.

Iedere Health & Co coach:

  • Is in het bezit van een geldig diploma voeding & diëtetiek;
  • Volgt regelmatig bij- en nascholing om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied;
  • Begeleidt cliënten volgens de behandelprotocollen;
  • Verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

Lees de ervaringen van
de mensen die je voorgingen...

Avatar for Sara

Ervaring van Sara

De Health Challenge heeft mijn verwachtingen overtroffen! Als iemand die altijd op zoek is naar manieren om een gezondere levensstijl te bereiken, vond ik deze cursus zeer waardevol. De dagelijkse video’s waren informatief en inspirerend, en de opdrachten zorgden ervoor dat ik direct aan de slag kon gaan. Maar wat deze cursus echt onderscheidt, is de mogelijkheid om te chatten met een diëtiste. Ik kon al mijn vragen stellen en ontving deskundig advies op maat. Het voelde geweldig om persoonlijke begeleiding te hebben tijdens mijn reis naar een gezondere levensstijl. De 200+ recepten waren een geweldige bonus en hebben me geholpen om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden. Ik ben erg blij dat ik de Health Challenge heb gevolgd en ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Avatar for Thomas

Ervaring van Thomas

De Health Challenge was een geweldige ervaring voor mij. De dagelijkse video’s en opdrachten motiveerden me om direct actief aan de slag te gaan. De habit-tracker en weekplanner hielpen me om mijn doelen bij te houden en mijn maaltijden te plannen. Het hoogtepunt van de cursus was de mogelijkheid om te chatten met een diëtiste. Het was geruststellend om te weten dat ik altijd iemand had om mijn vragen te beantwoorden en me te voorzien van professioneel advies. De cursus bood ook een breed scala aan recepten, wat erg handig was. Hoewel ik de cursus niet in 10 dagen kon voltooien, was het geweldig om te weten dat ik 30 dagen toegang had tot het online dashboard om mijn voortgang voort te zetten. Ik ben zeer tevreden met de Health Challenge en zou het aanbevelen aan iedereen die zijn gezondheidsdoelen wil bereiken.

Avatar for Emma

Ervaring van Emma

Ik heb onlangs deelgenomen aan de 10-daagse Health Challenge en ik ben ontzettend blij met mijn ervaring. De cursus bood dagelijkse video’s, opdrachten, tips en recepten, waardoor ik snel inzicht kreeg in wat mijn lichaam nodig heeft. De persoonlijke online omgeving was erg handig en gaf me de mogelijkheid om mijn voortgang bij te houden en mijn doelen in te plannen. Wat deze cursus echt onderscheidt, is de toegang tot de chat met de diëtiste. Ik kon dagelijks vragen stellen en kreeg altijd snel en deskundig antwoord. De meer dan 200 recepten waren ook geweldig en zorgden voor voldoende inspiratie voor gezonde maaltijden en tussendoortjes. Kortom, ik raad de Health Challenge ten zeerste aan voor iedereen die zijn gezonde levensstijl een kickstart wil geven.

Start vandaag
jouw Health Challenge

10 dagen aan de slag met verschillende thema’s om jouw gezonde leefstijl een kickstart te geven.

Nu voor maar €19,95!