Ik dacht dat ik gezond at!

Ik dacht dat ik gezond at, maar eigenlijk had ik geen verstand van wat ik wel en niet kon eten.

Een poging tot lijnen had ik nooit echt gedaan omdat je daar vaak weer van aan komt wanneer je weer ‘normaal’ gaat eten. Het bekende yoyo effect. Nu ik regelmatig eet en in bepaalde hoeveelheden gaat het onwijs goed! Ik eet gevarieerd en vind daarnaast dingen lekker. Nina kijkt ook echt naar wat je wel en niet lust en gaat vanuit daar verder. Nina gaf me dat stukje motivatie en doorzetting vermogen waardoor ik steeds meer zin kreeg in het ‘afvallen’. Wat betreft mijn voeding was het altijd weer een doel om me aantal kcal/eiwitten/koolhydraten te behalen.

Daarbij kreeg ik ook al meer zin in het sporten en ik ging niet meer met tegen zin heen! Ik zag me lichaam veranderen, het werd allemaal wat strakker. Beetje bij beetje viel ik af waardoor ik er een goed gevoel bij kreeg. Ik zit lekker in me vel en het resultaat mag er zijn. De kennis die ik heb opgedaan tijdens het programma zal ik zeker in de toekomst gaan gebruiken.

Als je niet tevreden bent met je lichaam en je daar wat aan wilt doen, raad ik zeker aan om het programma te volgen! Je krijgt er geen spijt van!

________________________

Behaalde resultaten:

Vet%: 31.7% – 26.5%
Gewicht: 68.2kg – 62.1kg

Centimeters
Heupen: 107.5 cm – 102 cm
Middel: 71 cm – 67 cm
Borst: 74 cm – 72 cm
Bicep: 29.5 cm – 27.5 cm
Been: 60.5 cm – 58 cm

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin