Ik laat me niet meer leiden door de weegschaal!

Ik ben naar Health&Co gegaan omdat ik moeite had met de juiste voeding te vinden en de hoeveelheid ervan. Ik train 6 keer per week bij CrossFit en daarbij ben ik een fanatieke hardloopster. Voeding is dus belangrijk om mijn lichaam in goede conditie te houden.

Daar ging het dus mis. Ik bleek veel te weinig te eten waardoor mijn lichaam vet ging vasthouden en ik dus niet afviel. Ik kreeg hulp bij het samenstellen van het juiste voedingsschema aangepast op mijn lichaam en sportdagen. Hiervoor gebruikte ik de applicatie MyFitnessPal om te tracken dat ik de juiste hoeveelheden en juiste voedingsstoffen binnenkreeg.

Ook leerde ik zo dat ik van meer eten niet aankwam en stopte met bijna dagelijks op de weegschaal staan. Ik kon eindelijk weer genieten van eten zonder me schuldig te voelen daarna. Ik merkte dat je gewicht niet per se minder hoeft te worden om strakker te worden. Mijn gewicht bleef vrijwel stabiel, maar mijn vet ging eraf en mijn kracht werd alleen maar meer!

Mijn ervaring bij Health &Co is dat ze echt meekijken wat je nodig heb aan de hand van je levensstijl en dagelijkse beweging. Wat ook fijn is dat ze er geen straf van maken en er ook nog af en toe een guilty pleasure momentje inhouden. Je voelt je begrepen en gehoord in plaats van bekritiseerd, alles is bespreekbaar zonder dat je je bezwaard voelt. Ook erg prettig dat je je coach altijd kan en mag berichten via WhatsApp met eventuele vragen of voor extra steun en begeleiding. Hierdoor had ik thuis, maar ook onderweg, altijd mijn coach “bijdehand” mocht ik vragen hebben of ergens moeite mee hebben.

Ik ben zeer tevreden met mijn behaalde resultaten en heb er de volste vertrouwen in dat ik het nu ook zelf kan.

Nina, ontzettend bedankt voor alles en ook jouw stukje in dit fantastische eindresultaat!

__________________________________________________________________________

Resultaten periode 13 februari t/m 12 september
Gewicht: 62.1kg – 62.5kg
Vetpercetange: 20.99% – 17.07%

Centimeters
Heupen: 98 cm – 95 cm
Middel: 75 cm – 71 cm
Borst: 78 cm – 76 cm
Been: 55 cm – 53 cm
Bicep: 28 cm – 27 cm

__________________________________________________________________________

Wil jij dit ook? Start vandaag nog! Schrijf je hier in.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin