Ook ik kan een sixpack krijgen!

Als er iemand bij mij binnenstapt die al een lange tijd sport, een beetje met voeding bezig is, maar toch niet zo goed weet hoe hij verder moet, zie ik het als een uitdaging. Helemaal als iemand tegen mij zegt dat hij “vast niet droog kan worden…” Koen, je bent de bom, hoe makkelijk het je afging en hoe consequent je omging met je schema. Zo zie je maar, dan volhouden echt de sleutel is tot succes. Geen gekkigheid, geen excuses, maar gewoon hard trainen, hard werken en goed eten. Zin in de zomer! 😉

“Ik heb niet de bouw om droge spieren te krijgen.” Dat is wat ik mezelf altijd wijs maakte. Maar zoals Nina al gelijk zei: “Abs are made in the kitchen.” En dat was bij mij van toepassing. Een omschakeling van “eten om te vullen” naar “eten om te voeden”. M’n lichaam zag en voelde ik per week veranderen en m’n trainings resultaten schoten omhoog. Ook het herstel na een training ging steeds sneller. Terugkijkend op het traject met Nina heb ik er weinig tot geen moeite meegehad omdat je bewust word waarom en wat je eet. Zelfs in de weken nadat m’n zoon geboren werd ging het me vrij gemakkelijk af. De nieuwe doelstelling is dan ook een Sixpack in de zomer van 2017! Thanks Nina!”

Resultaten van Koen
Leeftijd: 29 jaar
Lengte: 164 cm
Gewicht: 83.4kg – 74.4kg
Vetpercentage: 24.35% – 15.98%
Centimeters
Heupen: 100.5 cm – 94.5 cm
Middel: 86.5 cm – 80.5 cm
Borst: 105 cm – 100 cm
Been: 61 cm – 58 cm
Bicep: 36.5 cm – 34.5 cm

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin