Coline Schoonbeek

Hey! Ik ben Coline, diëtist en gezondheidswetenschapper bij Health & Co. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, yoga, lekker eten en ontspannen.

Waarom heb ik voor dit vak gekozen?

Ik had altijd al een bijzondere interesse in gezonde voeding en leefstijl. Als klein meisje wilde ik al gezonde dingen eten en was ik me er bewust van hoe goed ik me voelde als ik genoeg sliep en naar mijn sportclubjes ging. Ook was ik een enorme zoetekauw dus moest ik op zoek naar de juiste balans. Het leek me te gek om hiervoor te gaan studeren en ik heb me dan ook binnen mijn vakgebied veelzijdig ontwikkeld. Ik ben afgestudeerd in zowel de diëtetiek als in gezondheidswetenschappen. Tijdens mijn master heb ik voedingsonderzoek gedaan binnen het VU Medisch Centrum Amsterdam. Als diëtiste heb ik onder andere gewerkt in de ontwikkelingssamenwerking in de tropen, de gehandicaptenzorg en in de eerstelijnszorg. Ik ben daarnaast getraind in yoga, mindfulness en ayurveda.

Health & Co

Mijn advies staat voor duurzame resultaten. Vanuit een holistische visie wil ik klachten aanpakken. Ik adviseer niet alleen over voeding, maar ook andere leefstijlfactoren zijn onderdeel van mijn behandeling. Als academisch diëtist neem ik de laatste wetenschappelijke inzichten, mijn klinische ervaring en de behoefte van degene die ik help in mijn werk mee. Naar mijn idee is voedings- en leefstijladvies maatwerk en zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Programma’s

Wil je eerst kennismaken?

Vraag GRATIS en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan bij één van onze diëtisten.