Nancy te Hoven

Dietist vitaliteit

Hi! Ik ben Nancy te Hoven, diëtist bij Health & Co. Ik hou van lekker eten, sport ik regelmatig en dit allemaal in balans.

Waarom heb ik voor dit vak gekozen? 

Toen ik begon met studeren was ik erg geïnteresseerd in het gedrag en gedachtes. Daarom startte ik met de opleiding Psychologie aan de Uva. Ik kwam er achter dat ik meer interesse had in voeding en het gedrag en kwam zo uit bij de opleiding Voeding en Diëtetiek. Ik ben tijdens de opleiding veel gaan kijken naar het gedrag achter bepaalde keuzes. Als je kijkt naar de huidige maatschappij wordt er veel ingespeeld op onze mind en komen er veel hypes en quick fixes voorbij. Tijdens de behandeling zet ik mij in voor een langdurig resultaat en wil ik jou de kennis meegeven en zorgen dat jij jouw lichaam beter leert kennen. Ik wil dat jij je minder gaat focussen op de weegschaal en je mentaal en fysiek fit gaat voelen. Dat cijfertje, die zegt niet zoveel.

Health & Co

Vanuit de praktijk coach ik niet enkel mensen die willen afvallen. Ik kijk met jou mee naar de gehele levensstijl en samen gaan we op zoek naar wat bij jou past. Het is belangrijk om haalbare doelen te stellen en het ook leuk te houden voor jezelf. Dan hou je het veel langer vol

Programma’s

Wil je eerst kennismaken?

Vraag GRATIS en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan bij Nancy te Hoven.