Programma’s

Dietisten

Health & Co biedt alles-in-één voor een healthy, happy & balanced lifestyle!

Wil jij je energieker voelen, beter in je vel zitten, afvallen, fitter worden, meer zelfvertrouwen of van bepaalde klachten af komen? Bij Health & Co  is er altijd een plan die bij jou past. Wij leren jou een nieuwe levensstijl aan voor de lange termijn. Het gaat bij ons niet alleen over kilo’s, koolhydraten, spiermassa of calorieën, het gaat om het creëren van een betere levensstijl voor jouw gezondheid. Daar valt dus ook beweging, slaap en ontspanning onder. Je leert je eigen coach te worden, zodat jij zelf aan de knoppen kan draaien.

Kennismakingsgesprek

Wil jij eerst kennismaken met Health & Co? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in met een van onze diëtisten. Tijdens dit kennismakingsgesprek van 15 minuten leren we elkaar beter kennen en kan je al je vragen stellen over de Health & Co programma’s. Je kan alvast wat over jezelf vertellen en wat je wilt bereiken. Samen kijken we of er een match is en welk programma het beste bij je zou passen.

Dit betreft nog géén inhoudelijk voeding-/ coachingsgesprek.

Bedrijfsdiëtist

Health Challenge

Heb jij al honderden euro’s geïnvesteerd aan diëten, de sportschool, detoxkuren, etc en je hebt nog steeds het gevoel dat je niet verder bent gekomen? Zoek dan niet langer en start met de 10 daagse Health Challenge.

Maak in 10 dagen tijd een kickstart met jouw nieuwe gezonde leefstijl. Door middel van dagelijkse video’s, opdrachten, tips en recepten krijg je binnen no-time meer inzicht over wat jouw lichaam nodig heeft.

Het is niet de bedoeling om keihard te gaan diëten en zo snel mogelijk veel kilo’s af te vallen. Ons doel is het helpen bij het vinden van jouw gezonde leefstijl. Wij willen dat jij die gezonde leefstijl mee kan nemen voor de lange termijn, oftewel, de rest van jouw leven! Deze Health Challenge gaat jou helpen om die kickstart te maken!

Start direct voor maar €19,95!

Health Check

€129,-

Health Plan

€249,-

Health Plan Premium

€419,-

Food Mind Programma

Wil je meer grip krijgen op je voedingsgewoonten? Lukt het je maar niet om bepaalde patronen te doorbreken? Heb je soms het gevoel geen controle te hebben waardoor je je machteloos voelt? Of wil je juist teveel controleren waardoor je minder kunt genieten van eten?

Wij verzorgen samen met Mind Heart Praktijk een Food & Mind traject waarbij je jouw doelen op gebied van voeding en gedrag duurzaam kunt gaan realiseren.

Start jouw Food Mind Programma voor €869!

Meten is weten!
Ga voor een volledige lichaamsanalyse

Met de technologie van InBody krijg je een helder inzicht in de verdeling vet, spier en vocht in het lichaam. Het meten van de lichaamssamenstelling geeft een goed beeld van jouw lichamelijke status en helpt om jouw doelstellingen te behalen. 

Jouw eerste lichaamsanalyse inclusief uitgebreide uitleg voor €40,-