Opdien grootte 1
Opdieningen 4
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Ingrediënten
Benodigdheden
• Wok
• Snijplank
• Mes
• Rasp
• Pan
Bereidingswijze
• Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes.
• Schil en rasp de gember en snijd de tofu in dobbelstenen.
• Snijd de witte bladstelen van de paksoi fijn en was het zand eraf. Laat goed uitlekken en zet apart. • Snijd ook de bladeren fijn en houd deze apart van de bladstelen.
• Verwarm 1 el olijfolie in een wok en bak de tofu goudbruin. Haal de blokjes uit de wok en zet ze even apart.
• Verwarm nog 1 el olijfolie in de wok en fruit de ui. Voeg de knoflook, champignons, rode peper, gember en serehpoeder toe en bak kort mee.
• Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Voeg de bladstelen van de paksoi bij de roerbak en bak een paar minuten mee totdat ze gaar zijn.
• Voeg de miso en de sojasaus bij de paksoi.
• Voeg op het laatst de bladeren van de paksoi, de tofu en de rijstnoedels toe aan de rest en schep goed door elkaar.
• snijd de avocado in repen en verdeel deze over de 4 borden met de noedels als finisingtouch
Start vandaag jouw Health & Cursus met +200 recepten!