Opdien grootte 1 bietenburger
Opdieningen 4
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Ingrediënten
Benodigdheden
• Schiller
• Rasp
• Keukenmachine
• Spatel
• Koekenpan
Bereidingswijze
• Schil de bieten en rasp ze fijn.
• Meng de bieten en de overige ingrediënten samen in een keukenmachine en meng het met de pulse stand tot een samenhangend beslag.
• Schraap regelmatig de restjes van de rand mee om te zorgen dat alles goed gemengd wordt.
• Mocht je niet in bezit zijn van een keukenmachine, kan het ook in een beslagkom met een staafmixer vermalen worden.
• Het beslag is nogal plakkerig, het werkt het makkelijkst om de burgers met natte handen te vormen.
• Maak 4 gelijke burgers van het beslag en bak deze in ongeveer 5 minuten rondom bruin.
• De burgers kunnen ook uit de oven gemaakt worden, leg de burgers dan op een bakpapiertje en bak ze in ongeveer een half uur in de oven op 180 graden.
• Serveer de burgers met een lekker bruin bolletje en je favoriete toppings
Start vandaag jouw Health & Cursus met +200 recepten!