Opdien grootte 1 koekje
Opdieningen 14
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Ingrediënten
Benodigdheden
• 2 mengkommen
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Snijplank
• Mes
• Houten spatel
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 170 graden
• Pak twee kommen, één voor de droge ingredienten en één voor de natte.
• Meng in de ene kom de havermout, meel, bakpoeder en kaneel met elkaar
• Smelt de roomboter in de andere kom. Meng hierin de vanille extract en het ei. Roer daarna de honing erdoorheen.
• Doe de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en gebruik een houten spatel om het tot een glad beslag te krijgen.
• Pak de helft van de chocolade, hak dit in stukjes en meng door het beslag.
• Zet het deeg voor 30 minuten in de koelkast, of voor 15 minuten in de vriezer.
• Gebruik je handen om van het beslag ongeveer 13-15 koekjes te vormen.
• Bak een bakplaat en doe hierop een bakpapiertje.
• Verdeel de koekjes over de bakplaat.
• Bak de koekjes voor 12-13 minuten in de oven, of tot ze bruin beginnen te worden aan de randen.
• Zodra je de koekjes uit de oven hebt gehaald, druk je de overige stukjes chocola op de koekjes.
• Laat de koekjes even afkoelen voordat je ze van de bakplaat afhaalt.
• Eetsmakelijk!
Start vandaag jouw Health & Cursus voor slechts € 19,95!