Slanker dan voor mijn eerste zwangerschap

Slank na twee zwangerschappen

Mijn man en ik leerde elkaar kennen in de sportschool. Toentertijd had ik heel wat minder kilo’s, een strakke buik en ik was een stuk gelukkiger toen ik in de spiegel keek.

Twee zwangerschappen later was ik niet meer zo gelukkig met m’n lijf. Dat mijn buik niet meer zo strak was al toen ik mijn man leerde kennen had ik vrede mee. Echter die extra kilo’s en dat gevoel van onvrede als ik in de spiegel keek, dat was iets waar ik wat aan wilde gaan doen. Doordat ik borstvoeding gaf wilde ik op een verantwoorde manier gaan afvallen.
Ik ben daarom bij Health & Co terecht gekomen om weer lekkerder in mijn vel te komen zitten, ik werd gecoacht door Willemijn.

Voor mij was het belangrijk dat ik niet hoefde te stoppen met borstvoeding, vooral vegetarisch kon blijven eten, niet apart voor mijn gezin hoefde te koken en zaterdag mijn frietdag niet op hoefde te geven. Daarnaast werk ik al verpleegkundige soms 24 uurs diensten en moet het ook passen in de wisselende diensten die ik draai. Dit allemaal was mogelijk volgens mijn coach Willemijn en dit heb ik inderdaad ook zo mogen ervaren.

Balans zoeken in wat, hoe en wanneer je eet is voor mij de sleutel tot succes geweest. Willemijn heeft me weer durven te laten eten en samen gekeken hoe ik de balans terug kon brengen in mijn voedingspatroon. Geen gekke voedingskeuzes, geen pilletjes, geen zakjes, maar gewoon een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat bij mijn doelen en leven past!

Naast de afspraken bij Willemijn had ik ook tussendoor veel contact met mijn coach via WhatsApp. Als ik even vast liep in m’n dag planning, of als ik de macro’s niet goed verdeeld kreeg, of wanneer mijn motivatie even verdween toen de kilo’s er niet meer afvlogen, was het fijn dat Willemijn me die dag nog even bijstuurde.

-14 kilo is het resultaat, dat is ruim 5 kilo minder als voor mijn eerste zwangerschap.
M’n lichaam is veranderd na twee zwangerschappen en dat is helemaal prima, maar ik heb weer een gezond BMI en kijk met trots weer in de spiegel!

Willemijn, nogmaals bedankt! Ik gun dit iedereen!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin