Summer Proef Weken

Summer Proef

Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. Daarom start Health & Co met de ‘Summer Proef Weken’. We houden gedurende 10 weken, 10 challenges om mensen te laten zien hoe ze stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kunnen creëren. De Summer Proef Weken loopt tot en met 1 juli. Tevens heb je de mogelijkheid deze periode ons programma te starten voor slechts €29,- per week*.

10 weken, 10 challenges
Gewichtsconsulent Lotte Koopal van Health & Co praktijk in Zeist: “Tijdens de challenges gaan mensen een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die mensen kunnen zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken”.

Bezoek de gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek
Onze overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 21 t/m 27 mei aanwezig met een stand en een team gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een beweegchallenge in de stand waarmee zomerse prijzen zijn te winnen.

Persoonlijk advies
Ook bieden wij individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de Summer Proef Weken hebben wij op dit moment een speciaal aanbod. Start nu ons programma voor €29,- per week voor 12 weken lang en ga Summer Proef de zomer in!
Gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek maak je door hier te klikken!

Komende weken houden we 10 challenges die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Download onze gratis printable met een overzicht van de challenges en doe mee!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin