Team

Wij zijn Health & Co en helpen jou naar een gezonder en fitter leven. Health & Co is opgericht vanuit de ambitie om met de juiste voedingszorg en daarnaast aandacht voor mentaal en fysiek welzijn, een bijdrage te leveren aan een gebalanceerde leefstijl waarbij vitaliteit en genieten voorop staan. De diëtisten zijn professionals met elk haar eigen specialisaties. Wil je een traject starten? Kijk dan snel welke diëtiste dit programma geeft om goed voorbereid te kunnen starten.

Nancy te Hoven

Nancy te Hoven

Hi! Ik ben Nancy te Hoven, diëtist bij Health & Co. Ik hou van lekker eten, sport ik regelmatig en dit allemaal in balans.

Als je kijkt naar de huidige maatschappij wordt er veel ingespeeld op onze mind en komen er veel hypes en quick fixes voorbij. Tijdens de behandeling zet ik mij in voor een langdurig resultaat en wil ik jou de kennis meegeven en zorgen dat jij jouw lichaam beter leert kennen. Ik wil dat jij je minder gaat focussen op de weegschaal en je mentaal en fysiek fit gaat voelen. Dat cijfertje, die zegt niet zoveel.

Health & Co

Vanuit de praktijk coach ik niet enkel mensen die willen afvallen. Ik kijk met jou mee naar de gehele levensstijl en samen gaan we op zoek naar wat bij jou past. Het is belangrijk om haalbare doelen te stellen en het ook leuk te houden voor jezelf. Dan hou je het veel langer vol.

Coline Schoonbeek

Hey! Ik ben Coline, diëtist en gezondheidswetenschapper bij Health & Co. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, yoga, lekker eten en ontspannen.

Ik had altijd al een bijzondere interesse in gezonde voeding en leefstijl. Als klein meisje wilde ik al gezonde dingen eten en was ik me er bewust van hoe goed ik me voelde als ik genoeg sliep en naar mijn sportclubjes ging. Ook was ik een enorme zoetekauw dus moest ik op zoek naar de juiste balans. Het leek me te gek om hiervoor te gaan studeren en ik heb me dan ook binnen mijn vakgebied veelzijdig ontwikkeld. Ik ben daarnaast getraind in yoga, mindfulness en ayurveda.

Health & Co

Mijn advies staat voor duurzame resultaten. Vanuit een holistische visie wil ik klachten aanpakken. Ik adviseer niet alleen over voeding, maar ook andere leefstijlfactoren zijn onderdeel van mijn behandeling. Naar mijn idee is voedings- en leefstijladvies maatwerk en zijn de mogelijkheden grenzeloos.