Verhuizing naar Uitgeest & nieuwe locatie Warmenhuizen

Afvallen Warmenhuizen Uitgeest

Waar de Health mobiel vorig jaar veel gespot werd in Heemskerk zal deze nu veelvuldig gespot worden in Uitgeest & Warmenhuizen!
Health & Co Heemskerk is namelijk verhuisd naar LieftingFit van eigenaar Roy Liefting in Uitgeest en tevens heeft Health & Co vanaf heden ook een nieuwe vestiging geopend binnen de muren van Crossfit Westenwind van eigenaar Stephan Bes.

Voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en een gecombineerde aanpak stelt de leden van CrossFit Westenwind & LieftingFit in staat doelstellingen sneller en beter te bereiken op een gezonde en verantwoorde manier, zonder gebruik te maken van “magische pillen” of crashdiëten.

Wat doet Health & Co?
Health en Co is alles in één om jou te helpen de gezondste versie van jezelf te worden! In 6, 12 of 18 maanden begeleiden wij jou naar je doel: Afslanken, gespierder worden of een fitter leven. Tevens wordt ons programma in vele gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Ben jij er klaar voor? Maak dan snel een afspraak bij Health & Co Warmenhuizen, Uitgeest of bij 1 van onze andere vestigingen.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin