Wolter Kroes valt af door Health & Co

Wolter Kroes in shape door Health & Co

Zo zelfverzekerd als hij op de bühne staat of voor de camera, zo ongemakkelijk loopt hij rond zijn eigen koelkast te drente­len. Want Wolter Kroes at te veel – en dat wist hij. Maar Wolter heeft inmiddels de juiste balans gevon­den.

‘Ik eet broodjes pindakaas, taco’s en pasta en dat mág van mijn voedingscoach’ Wolter Kroes (49) ”Ik struggle al jaren met mijn ge­wicht: als ik afviel kwam het er weer net zo hard aan. Een paar keer ben ik in enkele weken tien kilo af­gevallen met shakes of het Cambrid­gedieet maar zulke crashdiëten hou je niet vol. Omdat ik acht kilo te zwaar was en minder energie had ben ik onlangs aan de slag gegaan met een voedingscoach van Health & Co. Zij leerde me wat en wanneer en hoeveel ik het beste kan eten.

Dat is verbazingwekkend veel: ik eet ‘s morgens drie broodjes pin­dakaas of kipfilet en ook taco’s en pasta pesto kunnen gewoon. Je moet het alleen afmeten. Dat was even wennen, maar het werkt: ik zit de hele dag vol en heb geen trek meer in ongezonde dingen. Ook haal ik geen zoetigheid in huis. Nu alleen nog afleren om elke dag op de weeg­schaal te staan.

Op vakantie in Kroa­tië at ik veel vis en Gin-tonic, als het bloedheet is en ik vrij ben. Van mijn coach mag ik er één per dag, haha. Naar de sportschool ga ik niet; ik treed vijf, zes keer per week op en dat is al topsport. Ik ben vastbesloten deze nieu­we levensstijl vol te houden. Op 4 de­cember heb ik een grote jubileum­show in Carré en het is mijn doel dan 76 kilo te wegen en er beter uit te zien dan toen ik twintig was. Als artiest zijn er toch veel ogen op je gericht. Maar het belangrijkste is dat ik me weer fit ga voelen.”

Wil jij net als Wolter Kroes ook afslanken en in shape komen? Schrijf je dan in via deze link en start direct met jouw plan.

Twijfel je nog en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over welk plan het beste bij jou past? Stuur dan gerust een berichtje of een e-mail.

 

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin