Het Yoga Dieet

YogaDieet

Het Yoga Dieet, geïnspireerd door Ayurveda, Yoga & Mindfulness

Heb je interesse in ayurveda, mindfulness en yoga? Wil je meer balans in jouw voeding en leefstijl met advies op maat? Dan is het yoga dieet voor jou! Het Yoga Dieet bestaat uit voedings- en leefstijladviezen geïnspireerd door ayurveda, mindfulness en yoga. Met een persoonlijkheidstest kom je erachter welk type je bent en welke adviezen bij jou horen. Meer over het Yoga Dieet lees je hier!

Investeren in jouw gezondheid met het Yoga Dieet is echt een kadootje voor jezelf, want je voelt je lekkerder in je vel wanneer je eet wat bij je past!

De voeding van het Yoga Dieet is veelal puur en onbewerkt, erg smaakvol en gezond. Het Yoga Dieet is niet alleen voor beoefenaars van yoga. Het is een inspiratiebron voor iedereen die zich voelt aangesproken om zichzelf en zijn gezondheid te verbeteren of te behouden.

Dus wil je meer inzicht krijgen in jouw type persoonlijkheid en welke voeding en leefstijl daar het beste bij passen? Wil je leren hoe je beter in balans komt en blijft? Wil je leren bewuster en meer mindful te eten en te leven, je vitaler te voelen en meer te genieten?

Start direct voor maar €199,-!

Professionele begeleiding

Welk type past het beste bij jou?

Het Yoga Dieet is er voor iedereen!

Dit ontvang je bij het Yoga Dieet

De kosten van het Yoga Dieet

De kosten voor de FOOD consulten bedragen €199,-. Dit is inclusief een intake van 1 uur, een persoonlijk voedingsplan en één vervolgconsult van 30 minuten.

Wil je eerst kennismaken?

Vraag GRATIS en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan bij schrijfster van het Yoga Dieetboek Coline Schoonbeek.